Partyflock
 
­ Nederland

Sunnery James & Ryan Marciano weer thuis bij Must

gepubliceerd door , op
Sunnery James & Ryan Marciano weer thuis bij Must
15 oktober 2012
Na een unieke en uitzinnige editie van Must in Het Concertgebouw in Amsterdam is het nu weer de beurt aan de Rotterdamse Van Nelle Fabriek. De Van Nelle is inmiddels een geliefde locatie voor de uitbundige feesten van Must. De industriële achtergrond gecombineerd met de glitter & glamour van Must blijken een match made in heaven. Op 30 november zal de oude fabriek wederom bol staan van een ongekende ambiance, top entertainment en een geweldige line-up van dj's. Het is Must gelukt om Sunnery James & Ryan Marciano te strikken voor deze avond: oude bekenden die inmiddels wereldfaam hebben bereikt. Zij zullen het publiek tot ongekende hoogten opzwepen. Daarnaast zal Erick E de Van Nelle op zijn grondvesten doen schudden. Vijfduizend vierkante meter feest, you Must be there!

Prikkeling van alle zintuigen
Must is niet zomaar een feestje, het is een beleving. Een totaalconcept waar alle zintuigen worden geprikkeld en waarbij het de gasten aan helemaal niets ontbreekt. De locaties zijn altijd een bijzondere omlijsting van het feest, van kerk tot fabriek tot Concertgebouw. Top entertainment en extravagante dansers zorgen voor een spectaculaire invulling. Dit keer staat Erick E garant voor dansbare beats, net als het inmiddels wereldbefaamde duo Sunnery James en Ryan Marciano. Vijf jaar geleden draaiden ze in de Van Nelle voor het eerst op Must. Sindsdien heeft hun carrière letterlijk een vlucht genomen en brengen ze hun muziek ten gehore in Londen, New York, Miami, Ibiza en Las Vegas. Maar voor Must vliegen ze even huiswaarts en zetten ze als vanouds de Van Nelle Fabriek op zijn kop. Oost, West, thuis draait toch het best. Kortom: deze Must in de Van Nelle wordt gegarandeerd een spraakmakend feest. Het motto van deze exceptionele feesten is tenslotte: 'people like to talk, so give them something to talk about'.

Vijfduizend vierkante meter feest met klasse
Niet zomaar een locatie, de Van Nelle Fabriek, dat blijkt wel uit het feit dat het karakteristieke gebouw genomineerd is voor de werelderfgoedlijst van Unesco. Ooit werd er koffie, thee en tabak verwerkt, nu is het de plek waar Must al meerdere keren een spectaculair feest organiseerde. En waarschijnlijk nog vaak zal organiseren! Het gigantische architectonische juweel van staal en glas ademt deze avond de bekende glitter en glamour van Must.