Partyflock
 
­ Nederland

Miss Nine presents 2 days ADE special in The View

gepubliceerd door , op
Miss Nine heeft de smaak van het Amsterdam Dance Event goed te pakken.
Met maar liefst twee evenementen in The View in Amsterdam zal de vrouwelijke deejay spetteren op de mooiste exclusieve locatie van het jaarlijks terugkerende dance festival. Met een uitzicht over het centrum van Amsterdam en optredens van Miss Nine, Luke Chable, Glowfield en andere buitenlandse artiesten wordt dit een gegarandeerd spektakel.

vrijdag 19 oktober: 925 Music Label Night
925 Music zal op 19 oktober zorgen voor een primeur met haar allereerste label night. Het label, opgericht door
Miss Nine, tekent talenten van over de hele wereld. Om die reden zal het event ook een internationale tint hebben Met invloeden van 'Around The World' zal de label night met Luke Chable (Australië), Anish Sood (India) en Miss Nine (Duitsland) een ware internationale muzikale viering worden. Naast het feest zal ook het tweede compilatie album 'Around The World 02 – Mixed By Luke Chable' worden gepresenteerd met allerlei remixen die hij speciaal maakte voor de compilatie als ook een aantal nieuwe tracks.

zaterdag 20 oktober: Miss Nine ADE Special
Het jaar 2012 is tot nu toe een heel enerverend jaar geweest voor Miss Nine en dat moet worden gevierd! Naast optredens over de hele wereld, waarvan haar allereerste Australië tour, heeft ze de twee singles 'Hit The Road' en 'Stranger' succesvol uitgebracht op Zouk Recordings (Armada Music). Met haar vaste duo Glowfield zal deze avond a night to remember zijn zoals haar eerdere edities.

Ticketsale
Op 19 en 20 oktober zullen beide evenementen plaats vinden vanaf 23:00 uur in The View. Kaartjes zijn verkrijgbaar via [presale element=party id=234008 type=ticketscript], op Facebook Facebook en bij alle Free Record Shop filialen. Kaarten voor de 925 Music Label Night kosten € 9,25 en voor de Miss Nine ADE Special € 15,-. De kaarten zijn alleen in de voorverkoop beschikbaar.