Partyflock
 

Xtra Large - Banging Februari

gepubliceerd door , op
Onze nieuwe flyer voor Februari is helemaal klaar! En we hebben weer smaakvolle line-ups en geweldige avonden voor onze trouwe fans klaar staan. Want vergeet niet Ice Is Only Frozen Water! Met deze zin maken wij de maand februari een maand om niet te vergeten.

Wij beginnen de eerste van de maand as Zaterdag met een line-up waar je U tegen zegt. Al onze beste residents staan weer aan het roer: Spider, Dazzle, Mike-S, Randy Katana en RV. Zij zullen onze “kapiteinen” zijn voor deze avond. Ook zullen zij onze “matrozen” niet heel houden en ons een avond geven waar je een ware trip maakt door het hele land ( en vergeet vooral niet het dek te schrobben!!! ).

Valentijnsdag zal een hele speciale avond gaan worden. Op onze sexy love Valentijn zal je omringt worden door mooie, sexy, ontblote Angels, die je hart zal doen bonken. Ze zullen je doen huiveren als ze je hart beschieten met hun gevaarlijk mooie pijlen. En vergeet niet onze dresscode voor deze avond: Dress like a horny, sexy, love devil… Dat wordt weer een heerlijk heet, sexy avondje.

Verder hebben wij nog een Marco V Special. Deze top dj, die overal over de wereld draait, zal voor ons een Xtra Long stunning 3 hour dj set weg geven. Na zijn geweldige set vorig jaar in XL waar hij special op deze avond zijn Gatecrasher CD opnam, dit omdat jullie zo’n enthousiast publiek zijn (XL-crowd!! Keep it up!), is Marco weer Back at Xtra Large en zal onze hart weer doen huiveren met zijn unieke, verbazingwekkende sounds.

En om de hele maand februari rond te maken zullen wij februari afsluiten met een Armada night! Voor deze avond zullen Armin van Buuren, Spider en Markus Schulz 🇺🇸 de avond gaan vertegenwoordigen voor de succesvolle label Armada Records. Wij zullen deze avond al om 21.00 uur de deuren gaan openen en zullen voor jou vele speciale verassingen in petto hebben…

Maak je borst maar weer nat voor onze Icy Februari, want Ice is only frozen water…

12 opmerkingen

Ik heb gehoord van xl-crew dat de strippers (ja, ja 17 januari! Weten jullie het nog... ) zo goed waren bevallen dat ze weer terug komen in sexy Angels-outfits, en iedereen in een sexy Love-mood verliefd gaan schieten. Ze hebben een speciale nieuwe act.

Mmmmhhhhh....

Van Dancelinx geript! Gaat weer een gezellig avondje worden. Ook stond er dat ze een paar lekkere vriendinnen zullen mee nemen. Ter herinnering zie de foto's op partyflock Xtra Erotic. Als je dat geen mooie vrouwen noemt....
Mark Schultz (Duitsland)

Is dat het neefje van Markus Schulz uit USA? :P
 
Whaha Tais idd :D
Maar wel gaaf dat hij weer naar NL komt. Hoogstwaarschijnlijk ben ik er bij!
 
ach, het mag dan wel grappig geweest zijn, maar het is een slecht gejatte uitspraak van ze: "ice is only frozen water"
lijkt een beetje veel op "snow is only frozen water" van O'neill..

maar ja,het gaat om het feest, en die loze kreten doen er dan niet toe...
gejat of niet dat feest is in ieder geval goed!!
 
Elke week weer........:smoke:
2Y.U.P.

Als je de flyer ziet, dan snap je ook de uitspraak "ice is only frozen water". En al is het gejat, wat wordt tegenwoordig niet gejat. Die uitspraak van O'neill, is ook niet van hunzelf. Tja, en zo kan je dan nog wel door gaan.

En het blijven leuke feesten, en ik vind het juist goed dat ze leuke flyers met goede uitspraken hebben. Ze maken er iniedergeval veel werk van.
shit, ik ga de 14 de op vakantie, Maar voor Unique ben ik weer terug:)
 
2 mwtp:Bofkont....Ik moet nog w8 tot eind juni....:jaja:

2 exoticlady...Helemaa­l mee eens..8-)
Werkzaam bij Partyflock
ik baal zo dat ik de 28ste niet kan :@

kunnen ze dat niet verzetten ofzo?
hmmmmmmmm dezelfde avond dat Armin en Markus Schulz op xl draaien, draaien Armin en mike dus in de asta !! moeilijke keus.... was het niet dat ik dan net op wintersport ben :(