Partyflock
 
­ Nederland

Top van de Europese trash electro komt naar ADE

gepubliceerd door , op
Fuze
30 augustus 2012
FeestFuze · ADE's electro mash-up madness
Datumzondag 21 oktober 2012
LocatieParadiso Site
Na een succesvolle eerste editie in juni, waarbij het Zweedse F.O.O.L voor een menigte uitzinnige fans zelf ook uit zijn dak stond te gaan, is De Afdeling terug tijdens het Amsterdam Dance Event met Fuze. Zij gaat hiervoor de samenwerking aan met Gunslingaz om zo een nog beter feestje te kunnen bouwen. Samen doen ze waar ze goed in zijn: harde kicks, heavy drops en loepzuivere tunes, oftewel knetterende trash electro. De acts voor deze party komen uit alle hoeken van Europa en vertegenwoordigen daarmee direct de top uit het genre.

Ambassadeur uit Italië is o.a. Cyberpunkers. Het duo vertegenwoordigt de cyberpunk cultuur: de kruising tussen mens en machine, de fusie van electro-house en punk. Verwacht geen normale DJ act, maar een uitzinnig rock concert.... nieuwe stijl! Een opwarmertje? Luister de clubhit waarmee ze doorbraken 'Fuck the System':


Maak plaats voor The Oddword! Het Belgische duo blaast je omver met een explosieve dansvloermix van thrash electro, dubstep en techy beats, waarbij zelfs je oma niet stil kan blijven zitten. Bereid je voor op dikke mosh pits en walls of death:


'100% Italian chords. Massive sounds, accessible to all'. Meer staat er niet in hun eigen biografie. The S houdt van klassieke muziek, metal en hip hop, heeft zich laten beïnvloeden door The Bloody Beetroots en maakte vervolgens remixen voor Haezer en F.O.O.L. Dat moet toch een goede indruk geven.

De avond trapt af met een band uit Barcelona. Maar laat U niet misleiden. Rusty Warriors gaan met drums, gitaar, een hoop kabaal en een tikkeltje zelfspot met gemak de strijd aan. Een cross-over tussen conventionele electro en moderne house. Mis dit niet!


Hard melodisch en met gevoel voor humor! Azzeration is pas twee jaar bezig, maar de jonge producer heeft nu al een release op het sublabel Rub-a-Duck van Black Hole staan. In de basis staan electro en dubstep, maar gooi er wat drum and bass en moombahton overheen en je hebt een party op level +10.

Dus neem je oordoppen mee, trek iets comfortabels aan en ga op de laatste dag kneiterhard los bij Fuze. Een lange saaie avond in de rokersruimte wordt je bespaard.

1 opmerking