Partyflock
 
­ Nederland

MCN Unsigned
Blender release

gepubliceerd door , op
MCN Unsigned
9 oktober 2012
FeestMCN Unsigned · Blender release
Datumzaterdag 20 oktober 2012
LocatieUp Site
Voor de twaalfde achtereenvolgende keer organiseerde MCN het Unsigned Project, waarbij jong talent de kans krijgt om een volgende stap in hun carrière te maken. Deze editie kregen opkomende producers de gelegenheid om onder professionele begeleiding een remix op te nemen. De geselecteerde deelnemers mochten een remix maken van een track van een gevestigde naam uit de Nederlandse dansscène. Zo stelden Bart B More, Tom Trago en Nobody Beats The Drum een track beschikbaar om te laten remixen door een nieuwe generatie danceproducers.

Na juryberaad mochten de volgende zes acts de studio in duiken met materiaal van eerdergenoemde producers: Just Regular Guys en Olivier Boogie gingen aan de slag met 'Natural Thing' van Nobody Beats The Drum. Tettero en Halp remixten 'Suckers for Fools' van Tom Trago. SHMLSS en Baxter Priestly namen een nieuwe track van Bart B More onder handen.

Zaterdag 20 oktober zullen de resultaten in Up zowel digitaal als op vinyl worden gepresenteerd. De tracks zullen een week na de fysieke release verkrijgbaar zijn via iTunes en Beatport, de vinyl box is op de avond zelf verkrijgbaar en daarna via de MCN Webshop.

Line up:

- SHMLSS

- Tettero

- Halp

- Olivier Boogie

- Baxter Priestly

- Just Regular Guys

- Host: Lentini

Kaarten kosten € 5,- en zijn verkrijgbaar aan de deur.