Partyflock
 
­ Nederland

Blown Away bijna uitverkocht

gepubliceerd door , op
Blown Away
9 oktober 2012
Zet het Rotterdams Philharmonisch Orkest, technoproducer Secret Cinema en Ted Langenbach (Now&Wow) bij elkaar in een industriële loods en je krijgt een creatieve orkaan: Blown Away Fest. Naast de circa 100 musici van het Rotterdams Philharmonisch zorgen op 13 oktober meer dan 100 artiesten en performers voor visuele explosies; diverse keukens op wielen voorzien de festivalgangers van lekker en duurzaam eten. Nu het festival aankomend weekend dan eindelijk voor de deur staat, onthult Blown Away de muzikale, creatieve en food line-up!

Muzikale line-up
Op Blown Away worden klassiek en techno uit hun context gehaald. Maak je op voor een mindblowing symbiose tussen klassieke werken, uitgevoerd door het voltallige Rotterdams Philharmonisch dat tussen het publiek optreedt, en elektronische muziek verzorgd door Secret Cinema's platenlabel Gem Records.
Blown Away laat je kennis maken met verschillende uiteinden van het spectrum van muziek; opbouwend van hypnotiserende ambient tot experimentele breakbeat, afgewisseld door optredens van het voltallige Rotterdams Philharmonisch, om uiteindelijk te eindigen bij pompende house en techno.

Creative line-up
Ted Langenbach en Pietra Ligura (de creatieve geesten en oprichters van Now&Wow) voorzien alle hoeken van de loodsen van opvallende acts, theater, visuals, levende decorstukken en installaties. Van The knuckle duster very fashion stalkshow tot de botox baby's on acid.

The Food line-up
Bij Blown Away word je niet alleen omver geblazen door de muziek. Ook de rock 'n rollende cateraars van The Food Line-up staan klaar om te knallen. Vanuit stoere bussen en karren wordt puur & lokaal streetfood geserveerd door o.a de vakidioten, de pasta puristen en de streetfood nomaden.

Swan Market
Naast het grote culinaire aanbod kun je op Blown Away ook helemaal los gaan op de kraampjes van de Swan Market, dé lifestyle markt van Rotterdam, met interieur, mode, vintage, sieraden en accessoires en betaalbare kunst.

Tickets
Voorverkoop tickets zijn te koop vanaf €19 (ex,fee) via www.blown-away.nl

SS Rotterdam
Bij een uniek Rotterdams festival hoort een unieke Rotterdamse locatie om te overnachten! Op steenworp afstand van de Fenixloodsen ligt het SS Rotterdam klaar om jou te ontvangen. Reserveer onder vermelding van de code 'blown away' via: reservations@ssrotterdam-hotel.nl en overnacht op 13 oktober voor maar €89,- (i.p.v 145,-) per kamer per nacht, inclusief ontbijt voor 2 personen.