Partyflock
 
­ Nederland

Technoclub presents Black

gepubliceerd door , op
Technoclub
9 oktober 2012
FeestTechnoclub · The Dark and Harder Night
Datumzaterdag 3 november 2012
LocatieMonza
Het is ongeveer een jaar geleden dat voor de eerste keer de donkere en harde sounds van electronische muziek de macht overnamen in Monza. De clubbers die massaal zijn gekomen waren diep onder de indruk. Het was vrijwel direct duidelijk dat dit een vervolg zou moeten hebben en eindelijk is het zo ver! Technoclub Black is back– The Special Edition met de beste 'Hard Acts' op deze planeet en in de lounge de beste trance- en techno-classics! Wat wil je meer?

Een heel bijzondere thuiswedstijd wordt verzorgd door Frank Ellrich a.k.a A*S*Y*S. Hits als 'Acid Save Your Soul', 'Acid Nightmare' en zijn nieuwe hitsingle 'Acid Glitch' zorg(den) voor ongekende furore. Na vele jaren is hij steeds zijn 'sound' trouw gebleven, ook na continue verdere ontwikkeling. Recentelijk heeft hij vol gas gegeven op het grootste EDM festival ter wereld, het Electric Daisy Carnival in Las Vegas.

Met Scot Project is de onbetwiste koning van de hardtrance scene ook aanwezig. Scot heeft de grootste podia op aarde laten beven. Van Australië tot Engeland heeft hij het publiek in extase gebracht en verheugt zich nu op eveneens een thuiswedstrijd.

Een andere legende die acte de présence zal geven is Kan Cold. De meesten kennen hem van zijn succesvolle projecten Derb ('Derb', 'In Africa') of Hennes & Cold ('The Second Trip'). Hij was tevens een van de vele graag geziene gasten in de legendarische voormalige club Paramount Park net buiten Frankfurt.

Dit 5 sterren kwartet in de Black Area wordt compleet gemaakt door Sven E. uit Bischofsheim, die voor de eerste keer in Techoclub achter de draaitafels zal staan. Zijn 'Härtegrad' feesten zijn enorm populair en afgelopen zomer liet hij de 'Tunnel Trance Force' Bunker op Nature One beven. Met deze line-up is een ding zeker: Feest met de hoofdletter F!

Natuurlijk komen ook de fans van trancy en melodieuze sounds niets te kort deze nacht! Voor alle vrienden van 'die goede oude tijd' wordt de Classix Lounge ingericht. Met Charles McThorn a.k.a. 'The Diggerman' (bekend van onder andere de grootste Duitse electronische muziekzender Sunshine Live) en DJ E.L.B. (resident van de voormalige legendaire club Dorian Gray) zijn 2 echte meesters van de partij. Er kan dus tot in het ochtendgloren uitgebreid gefeest worden! Get infected and join the TC family!