Partyflock
 
­ Nederland

Nog maar drie daagjes: The Ultimate Classics Collection is er weer

gepubliceerd door , op
Owyeah! Daar gaat-ie weer! De mannen van de classics zijn er weer klaar voor en staan te trappelen om de volgende The Ultimate classics Collection tot een ultiem hoogtepunt te brengen en jou erbij. Of ze dat gaat lukken? Dat zit er dik in, want de platen die ze meenemen zijn allemaal gouwe ouwe classic tracks die je vroeger ook al in vervoering brachten. Zin in? Zaterdag 13 oktober gaat het gebeuren! De helden van toen zijn nog steeds helden van nu en gaan ervoor om je te trakteren op een heerlijk avondje Ultimate classics, dansen tot je erbij neervalt.

Velen hebben het de vorige keren al ontdekt en zullen zeker terugkomen. Want ben je eenmaal op The Ultimate classics Collection geweest dan wil je nog maar één ding: meer! Gelukkig zit je dan bij Crystal Venue goed want The Ultimate classics Collection staat vast op de agenda en komt regelmatig terug. Gewoon lekker ouderwets goed feesten, daar draait het allemaal om. De platen zijn goed, steengoed zelfs, en de dj's weten maar al te goed hoe ze het publiek helemaal gek kunnen maken. Zowel voor als achter de dj-booth is het één grote gezellige boel!

classics voorproefje uit de oude doos:


Ouderwets lekker feesten
Wie al geweest is weet het, dit is een classics feestje waar gewoon alles aan klopt. De locatie mag intussen een klassieker genoemd worden (voor Crystal Venue was het ook altijd dik feest daar), de prijs is zo klassiek als maar kan: geen presale, boter bij de vis tien euro aan de deur, niks geen gedoe met VIP ofzo. Het feest, de muziek, de dj's en de mensen samen maken het feest, net als toen en net als altijd op een goed feest. Commercieel? Als je bedoelt dat er natuurlijk wat verdiend moet worden dan ja, maar als je bedoelt je klanten zo ver mogelijk uit te melken en er zo weinig mogelijk voor terug te geven dan volmondig nee!

Plaatje van Dj Report:


The Ultimate dj's:
Yves Deruyter
Johan Gielen
Francois
Jean
Report
Mc UB

Een Belg, een ex-Belg, twee zuiderlingen en twee Amsterdammers, hoe mooi kun je de mix maken? En dat allemaal centraal in het land in Crystal Venue te Culemborg. De vorige keren kreeg het feest op Partyflock het predikaat 'Zeer goed'. Helpen jullie samen mee om het deze keer tot een 'Geweldig' feest te brengen? Zet hem hier op Partyflock en hier op Facebook dan maar vast in je agenda, like en share het, dan gaat dat helemaal goed komen op 13 oktober! The Ultimate classics Collection, een beter classics feest vindt je niet!

5 opmerkingen

Superrr! Heel veel zin in!! :D :bounce: :bounce: :bounce: :woop:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Geweldig dit! Supersfeer, heerlijke ouwe knallers die je nog als nieuw laten springen op de vloer. en reken maar dat ik een potje meespring! :D :D
 
Heerlijk classics feestje (Y)
woooo gaaf