Partyflock
 

Trance Nation 2013

gepubliceerd door , op
Niet dat ze je in een winterdip willen praten, met de late zomer nog na-knetterend in je hoofd. Op zaterdag 2 februari 2013 - tussen 22:00 en 6:00 uur - verwarmt Trance Nation naar goed gebruik de trance-harten in The Sand. Trance Nation legt momenteel de laatste hand aan een line-up, die je Raketje doet smelten.

Eerder dit jaar debuteerde het langstlopende trance-concept van Nederland feestelijk in The Sand, onder muzikale aanvoering van o.a. Sean Tyas, Mark Sherry, Andy Moor, Chris Cortez, Johan Gielen, Super8 & Tab en Marcel Woods. Het terugkerende Trance Nation heeft daarom opnieuw het eerste weekend van februari gereserveerd in de hoofdstedelijke superclub voor het gezelligste trance-feest van Nederland.

Trance Nation heeft tussentijds niet stil gezeten, met enkele nieuwe buitenlandse avonturen in het vooruitzicht. Het hosten van een eigen truck tijdens Belgische City Parade eerder dit jaar was een hoogtepunt, waar resident en promotor dj Chris Cortez de Hollandse eer op de mainstage mocht hoog houden. En op 28 september reist Trance Nation eerst naar de Oekraïne voor een clubtour, om in een later stadium Brazilië aan te doen.

Alsof Sinterklaas en de Kerstman nu al onder één hoedje spelen, deelt Trance Nation zoete kindertraktaties voor stoute mensen uit. De eerste 500 tickets kosten 10 euro per stuk, terwijl de tweede serie van 500 tickets voor 15 euro wordt verkocht. Na de kortingsactie betaal je 20 euro in de voorverkoop en 25 euro aan de deur. Trance Nation VIP-kaarten kosten 35 euro. Tickets bestel je bij koop tickets.

1 opmerking