Partyflock
 
­ Nederland

Laatste nieuws Herfstkriebels en exclusieve winactie filmpremière Dutch Influence

gepubliceerd door , op
Volgende week zaterdag, 13 oktober, kan je vanaf 22.00 uur volop genieten van een wervelende editie van Herfstkriebels met de beste dj's en live-acts. Hieronder vind je de timetable en de laatste info.



Winactie première Dutch Influence
Via de Kriebels Facebookpagina maak je binnenkort kans op twee exclusieve première kaarten voor de film Dutch Influence in Pathé Tuschinski tijdens het Amsterdam Dance Event 2012. Wil jij degene zijn die straks tussen de celebrities over de rode loper van het Pathé Tuschinski theater loopt en de wereldpremière van deze film meemaakt? Houd dan nu de Facebookpagina in de gaten.

Kaarten
De kaartverkoop gaat erg hard, wat wederom zal resulteren in een strak uitverkochte editie. Momenteel zijn er nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar via www.kriebels.nl en bij alle vestigingen van Primera. De minimumleeftijd is 18 jaar. Het is verplicht om je legitimatie bij je te hebben. Hier kan om gevraagd worden. Geen ID, geen entree!

Winnaars Kriebels Super Slotmachine
In de vestiging van het Kriebels Casino op Facebook kan je nog naar hartenlust spelen op de Kriebels Super Slotmachine waar je ook deze keer weer kans maakt op kaarten. Dit kan nog tot en met woensdag 10 oktober. De winnaars ontvangen automatisch per mail hun tickets.

Openbaar vervoer/ pendelbussen
Met de bus: Lijn 4 vanaf Utrecht CS stopt voor de deur van Central Studios.
Met de trein: Station Zuilen is op 5 min loopafstand van Central Studios. Vanaf 02.30 uur zullen er gratis pendelbussen rijden vanaf Central Studios naar Utrecht CS.

Parkeren
Volg de aanwijzingen voor veilig en gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Nijverheidsweg.

Voor alle overige informatie over Herfstkriebels kun je terecht op www.kriebels.nl

2 opmerkingen

Twee kaartjes te koop!
Stuur me even een pb