Partyflock
 

Soixante Neuf weer naar Hengelo

gepubliceerd door , op
Na een zwaar afgeladen en uitverkochte editie, waarbij het tienjarige bestaan van het meest populaire feest van Hengelo werd gevierd, is het zaterdag 10 november tijd voor wederom een spetterende editie van Soixante Neuf.

Soixante Neuf is hedendaags niet meer weg te denken uit het Hengelose nachtleven en er wordt op straat zelfs gezegd dat het concept weer leven in de uitgaansbrouwerij heeft geblazen. Zorg dat je er zaterdag 10 november dus ook bij bent voor wederom een daverende editie van Soixante Neuf. Afgelopen editie heeft de organisatie helaas honderden mensen moeten weigeren aangezien het bordje uitverkocht voor de deur hing. Zorg dus dat je er op tijd bij bent of nog beter koop je ticket in de voorverkoop! Tickets bestel je bij koop tickets.

Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn trekken kan komen. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

Aangezien Soixante Neuf een naam hoog te houden heeft, is niemand minder dan State Award nummer 1 dj van 2011 FS Green uitgenodigd op deze avond. De entertainers van de avond zijn:



De organisatie van Soixante Neuf heeft in niemand minder dan Mitta haar partner gevonden in het oosten. Dit dreamteam zal er alles aan doen om Hengelo en omgeving een terugkomend evenement te geven waar men naar toe zal leven en waar nog lang over gepraat zal worden.

Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladiesonly Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij koop tickets, via de website www.soixante-neuf.nl of alle Free Record Shops. De hosting wordt gedaan door Ryan (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er partyfotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!