Partyflock
 
­ Nederland

Xtra Large 10 year anniversary
Koop nu je early bird tickets

gepubliceerd door , op
29 December is het Xtra Large 10 Year Anniversary! Xtra Large heeft niet stil gezeten, maar meer dat Nachtboetiek hard bezig was met dat andere geweldige concept: Full Moon. Maar omdat het nu bijna tien jaar geleden is, vindt Nachtboetiek toch dat er dit jaar een eenmalig gigantisch groot Xtra Large feest moet komen! Voor velen een reünie en natuurlijk een geweldig mooie afsluiter van dit jaar. Het laatste weekend van het oude jaar!

Voor het tienjarig jubileum strijkt Xtra Large deze keer neer in de mooie club The Sand op zaterdag 29 december. Voor de mensen die wel eens naar Xtra Large zijn geweest (allemaal toch?) één grote reünie en voor de mensen die er nooit zijn geweest een feest dat je zeker niet mag missen! Geniet van de sfeer waar iedereen van is gaan houden.



Xtra Large 10 Year Anniversary!
Xtra Large was voor duizenden partygangers de ongekroonde koning en een thuisbasis voor het weekend. Je vond er dikke namen als Darren Price (Underworld), Armin van Buuren, Ferry Corsten, Markus Schulz, Judge Jules, M.I.K.E. Push, Eddie Halliwell, Cosmic Gate, Randy Katana en natuurlijk de resident Spider. Al die grote namen en nog talloze andere grote dj's waren er keer op keer om het publiek helemaal gek te maken.



Line-up
'We zullen jullie laten versteld staan van de dikke line-up die jullie de laatste tijd niet van ons gewend zijn. Dus weerhoud je er niet van om snel een early bird kaart te halen, want we zijn qua dj's met de groten der groten bezig. Zowel op trance als op club gebied'.

Xtra Large is nog druk bezig met de volledige line-up en de organisatie is ook nu bezig om grote namen te boeken voor dit geweldige feest. Volgende week is de line-up helemaal klaar en zal hij online bekend worden gemaakt. Houd de Nachtboetiek website in de gaten (www.nachtboetiek.nl) of check & like op Facebook.



Early bird ticket
Mis deze unieke kans niet en koop nu je early bird ticket voor maar 15 euro! Let op er zijn maar 150 early bird tickets en Op=Op! De tickets zijn verkrijgbaar bij:

koop tickets
koop tickets
koop tickets

Maak kans op speciale VIP-treatment!
Zet het feest in je Partyflock agenda en ga daarna naar de Facebook pagina van Nachtboetiek om ook die te liken & sharen. Vergeet dus niet om Nachtboetiek daarna te delen op je eigen tijdlijn (pagina)! Zo maak je kans op een unieke VIP-treatment op zaterdag 29 december bij Xtra Large! Mocht je winnen en je hebt al kaarten gekocht dan worden deze uiteraard ingenomen door de organisatie en krijg je je geld terug.

Dus wat te doen:

1: Zet Xtra Large in je Partyflock agenda op "zeker weten" (Klik hier)
2: Ga naar de Nachtboetiek Facebook-pagina en klik op "Vind ik leuk" (Klik hier)
3: Deel de Nachtboetiek pagina op je eigen tijdlijn

Dat is alles! Wie weet wordt jij dan extra verwend als VIP op het mooiste feest in het laatste weekend van 2012, Xtra Large!

5 opmerkingen

Heb jaren geleden eens mee gedaan aan een dj contest van Xtra Large. Werd 1e in die ronde. Helaas nooit meer wat over gehoord.....
Dus Willem, maak het eens goed met me :p
 
The Sand is een heerlijke locatie, nu nog benieuwd naar de line up.

Het 10 jarige bestaan van Xtra Large is een goeie reden om te feesten met vele vrintjes en dinnetjes, van toen en nu.

Xtra Large was altijd het gezelligste en het mooiste feest, we gaan er van uit dat er vele oude bekenden te voorschijn gaan komen.

We hebben er zin in, dat het weer een echt Xtra Large feestje mag worden.

Nachtboetiek,
veel plezier met het organiseren!!!
laatste aanpassing
Op Super lokatie een Super feest!!

Enorm zin hier in;-)
wauwwwww, ik ben erbij hoor! :respect:
 
Eindelijk is het dan zo ver Xtra Large weer terug en de club en wat voor club nog wel in THE SAND beter gaat het dus echt niet worden

Dit het het slotstuk van het jaar worden en is geen feest als NACHTBOETIEK niet is geweest