Partyflock
 
­ Nederland

FestyLand presenteert gloednieuwe Festivalseizoen Awards 2012

gepubliceerd door , op
Over ruim anderhalve week wordt het festivalseizoen van dit jaar officieel afgesloten met de vijfde editie van FestyLand, dat op 12, 13 en 14 oktober op het Brabantse Landgoed Hendrickx in Volkel-Uden wordt gehouden. FestyLand heeft dit jaar een spraakmakende primeur: de uitreiking van de gloednieuwe Festivalseizoen Awards - een initiatief van FestyLand in samenwerking met Festivalinfo.nl en LiveXS. De Awards hebben vier categorieën te weten Hottest Act! (live en DJ's); Hottest New Act! (live en DJ's); Hottest Moment! en Hottest Picture!

Deze Awards worden op zaterdag 13 oktober tijdens FestyLand bekendgemaakt en indien aanwezig aan de winnaars uitgereikt, die door een publieksjury zijn gekozen. De genomineerde acts zijn:

Hottest Live
Heideroosjes
Chef'Special
Go Back To The Zoo
Miss Montreal
The Kyteman Orchestra Orchestra
Gers Pardoel
Blaudzun

Hottest New Live
The Kik
Mr. Polska
Jungle By Night
Fresku
Rats on Rafts
Skip&Die
Kraantje Pappie

Hottest DJ
Hardwell
Nicky Romero
Afrojack
Vato Gonzalez & MC Tjen
Bingo Players
The Flexican
Joris Voorn

Hottest New DJ
Yellow Claw
La Fuente
Wannabeastar
Jordy Dazz
Sandro Silva
FeestDJRuud
Dyro

Behalve op bovengenoemde acts kan er ook gestemd worden op speciale momenten uit het afgelopen festivalseizoen. Hieronder de genomineerde gedenkwaardige momenten:

Hottest Moment
Waterpistolen @ Lowlands
Stuntsprong @ Zwarte Cross
Bruce Springsteen (met Mumford and Sons) @ Pinkpop
Avicii @ Mysteryland
FeestDJRuud @ Solar
Skrillex @ Lowlands
Nero @ Extrema Outdoor

Hottest Picture
En tot slot de Hottest Picture. Deze wordt gekozen onder alle inzendingen; iedereen kan zijn of haar hotste festival foto insturen naar info@festivalseizoenawards.nl.

Vanaf dinsdag 2 oktober tot en met donderdag 11 oktober kan er gedurende de Stem 10-Daagse op de genomineerde acts worden gestemd via de website van de Festivalseizoen Awards (www.festivalseizoenawards.nl). Onder de stemmers worden dagelijks 5 x 2 weekendtickets verloot met telkens voor de dagwinnaar ook nog twee gratis arrangementen voor Camping FestyLand.

Tweede primeur op FestyLand 2012: WK Apenkooi
Behalve de gloednieuwe Festivalseizoen Awards biedt FestyLand dit jaar nog een tweede primeur: het allereerste WK Apenkooi. Aan de oproep tot inschrijving wordt massaal gehoor gegeven. Inschrijven kan nog tot en met zondag 7 oktober. Op maandag 8 oktober worden uit alle inzendingen 25 namen bekend gemaakt in zowel de klasse junioren (leeftijd 6 t/m 12 jaar) als 25 namen in de klasse Senioren (leeftijd 13 t/m 99 jaar). Hier staat de volledige uitleg. In het kort: de Spektakulair tent wordt op zondagmiddag 14 oktober omgebouwd tot een gigantische Apenkooi Arena. Een prominente tikker gaat achter de deelnemers aan en degene die als laatste overblijft mag zich voor een jaar Wereldkampioen Apenkooi noemen. FestyLand's gastheer/ambassadeur BZB probeerde het zelf alvast een keer uit, wat dit hilarische promofilmpje opleverde:

4 opmerkingen

<zeikmode> Waardeloos al die awards....de enige die het wat doet zijn de artiesten en organisaties die je helemaal de ziekte spammen om te stemmen of dat ze zo fantastisch zijn dat ze een award krijgen. En sowieso: waar hebben jullie mijn naam, adres voor nodig als ik stem? Krijg ik dan weer allemaal marketingzooi in mijn bus of inbox? </zeikmode>
laatste aanpassing
hottest moment op een festival.....zonder twijfel: decibel (samen met lowlands dus), pff bloedheet in die tenten.
Grote misser dat de Memphis Maniacs niet bij de genomineerden staan :nocheer:
Uitspraak van Bobje op woensdag 3 oktober 2012 om 20:32:
Grote misser dat de Memphis Maniacs niet bij de genomineerden staan


Ja, dat vind ik nou ook!!