Partyflock
 
­ Nederland

Vato Gonzalez op Full Moon

gepubliceerd door , op
De line-up is bijna volledig van Full Moon op zaterdag 17 november! Full Moon is trots te vertellen dat de topdj Vato Gonzalez geboekt is voor deze editie! Verder heeft Full Moon een verrassende tweede area met heerlijke opzwepende sexy sounds from Ibiza! Deze dj's zijn bekend in de hotte Amsterdamse scene van de NL, Strand Blijburg, De Nachtspelen, WesterUnie, Canvas om een paar clubs te noemen. De main zal worden aangevuld met nóg twee grote namen.



Full Moon line-up tot nu toe:

Area 1:
Vato Gonzalez
Spider
Randy Katana
Peter Woodz
Ruben Vitalis
More dj's to be announced

Area 2: Sexy sounds of Ibiza!
Egbert-Jan Weeber
Stefano Richetta
Wanka
S1dechain
Thomas Robson
Zender
Roomer




Extra Early Bird Full Moon
Deze week is er een extra Early Bird verkrijgbaar voor maar 39,50 euro! Profiteer nu van deze super aanbieding en koop je ticket bij:

koop tickets
koop tickets
Easyticket
koop tickets

Extra Early Bird:39,50 euro (normaal 44,50 euro)
VIP-deck:55 euro
Super VIP:75 euro
VIP-deck upgrade:12,50 euro




VIP-deck ticket €55
Geeft toegang tot het VIP-deck met alle extra's als free toilet, sweets, fruit, ice, eigen lounge area met luxe lounge sofa's. Voor de mensen die een regulier kaartje hebben, maar ook willen feesten op het VIP-deck: jullie kunnen een VIP-deck upgrade kopen. De VIP-deck upgrade is slechts 12,50 euro (nog enkele beschikbaar) en geeft jou met het reguliere ticket entree tot het VIP-deck.

Gold VIP-ticket €75
Biedt toegang tot de VIP area in sfeervolle decoratie (tevens ook toegang tot het VIP-deck). Geniet van alle extra luxe als: gratis massage, sushi, fruit, sweets, sexy candygirls, free toilets en VIP hostesses.

Aftermovie Full Moon on the Beach



Dresscode
De dresscode is wit. Iedereen wordt ook verwacht om in het wit te kleden, anders geen toegang tot het spektakel van het jaar.

2 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
Jaja :) dat gaat weer een mooi feest worden xxx
 
Dikke vette line up wow zin in