Partyflock
 
­ Nederland

Strangerz Reloaded

gepubliceerd door , op
Strangerz
17 september 2012
Dagen worden korter. iedereen maakt zich klaar voor langere nachten, de feesten verplaatsen zich naar binnen en in Eindhoven treedt Strangerz weer uit de schaduw. Want Yu'R – Events heeft een nieuwe editie gepland. Sterker nog, niet 1 maar zelfs 3 edities staan er voor je klaar. Dit natuurlijk weer op de vertrouwde eerste vrijdag van de maand in de Fabriek te Eindhoven.

Mocht je nog niet bekend zijn met het evenement; Strangerz is hèt gratis Harderstyles concept van Eindhoven waar aanstormend talent een kans krijgt aangeboden om zich voor live publiek verder te ontwikkelen.
En met succes, want van de oorspronkelijke Crew waar Strangerz ooit mee is begonnen zijn er verschillenden doorgegroeid. Dj's zoals Degos & Re-Done (Theracords), The Geminizers (The Magicshow), Mind.Illusion (The Magicshow), San Miquel (The Magicshow) en Quitara/Dalora (I.M.G.).

Dit is natuurlijk iets moois en daar is Yu'R - Events zeker trots op. Echter betekent dit ook dat er plaats is voor nieuw talent.
Vorig seizoen mocht nieuw talent zich bewijzen door middel van mini contests en het verzorgen van de opening op de Strangerz avonden maar ook uit Output The Contest zijn een paar juweeltjes gekomen. Nieuw talent waarvan Yu'R – Events denkt dat ze een mooie dj carrière tegemoet gaan. In de komende maanden zal er dus nieuw talent entree doen op Strangerz!

Verder is hardcore een officieel onderdeel geworden in de programmering. Op elke editie zal een talentvolle hardcore artiest, de avond kei hard afsluiten. Strangerz is back en Reloaded.

De eerste editie staat gepland op vrijdag 5 oktober 2012. Yu'R – Events heeft er voor gezorgd dat je niks te kort gaat komen als het om hardstyle, rawstyle en hardcore gaat.

De timetable voor de eerste editie van dit seizoen ziet er als volgt uit:
22:00 - 23:30: Refuze
23:30 - 00:30: Instant Frequency
00:30 - 01:30: Brilliant
01:30 - 02:30: Dstrbr
02:30 - 04:00: Future
MC: Ernesto
MC: Re-Pain

De overige 2 edities van Strangerz vinden plaats op vrijdag 2 november en vrijdag 7 december 2012.
De programmering van deze edities worden binnenkort bekend gemaakt.

Vrijdag 5 oktober 2012 gaat het dak eraf dus mis het niet!

Yu'R - Events
Because we are one!

4 opmerkingen

02:30 - 04:00: Future


:cheer:
Uitspraak van Snq op woensdag 3 oktober 2012 om 16:29:
Future

Die knalde aardig op de Output contest avond. Geen orgelhouse maar gewoon lekker knallen. :lief: