Partyflock
 
­ Nederland

Midnight Freaks ontvangen de Cécille 5 Years Tour in AIR

gepubliceerd door , op
Midnight Freaks
1 oktober 2012
FeestMidnight Freaks · 5 Years Cecille Tour
Datumvrijdag 5 oktober 2012
LocatieAIR Site
De Freaks zijn op vrijdag 5 oktober terug in AIR, en hoe?! Deze keer hebben zij niemand minder dan Nick Curly weten te strikken voor weer een nieuwe editie van Midnight Freaks. Waar de Duitsers al druk in de voorbereidingen zijn voor oktoberfest, bezoekt Curly liever AIR ter ere van het vijf jarige bestaan van zijn label en nodigt hij daarvoor Christian Burkhardt uit.

Nick Curly's label Cécille bestaat inmiddels alweer vijf jaar en is uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande labels binnen de scene. Met releases van onder andere dj Sneak, SIS en Reboot, is het zeker niet vreemd dat het recordlabel zich bij de allerbeste heeft geschaard. Genoeg rede voor een feestelijke tour dus! De Freaks zijn trots de Cécille Tour te mogen ontvangen in AIR.

De wereldberoemde Curly had naast het vieren van het jubileum van zijn label nog een verrassing voor de Freaks in petto. Want tijdens deze bijzondere avond zal ook Christian Burkhardt plaats nemen achter de decks. Deze producer pur sang scoorde al een megahit met zijn track 'Delight' en is binnen de scene inmiddels bijna niet meer weg te denken. Met zijn ervaring en passie voor muziek wordt hij door veel producers gezien als vooruitstrevend. Burkhardt is een artiest die inspireert tot ver buiten de beste dansvloeren ter wereld.

Naast Nick Curly en Christian Burkhardt, zal ook opperfreak Ferro zijn opwachting maken. Deze dj baant zich een weg in de scene en wordt bestempeld als een van de meest getalenteerde dj's van dit moment binnen het Amsterdamse nachtleven. Van heerlijke knallende afsluiters tot subtiele sfeerverhogende opwarm sets weet hij iedere editie weer het publiek op zijn hand te krijgen.

Prettyboy Prunk nodigt zijn muzikale vriendjes uit in de kleine zaal van AIR. Bob Nagel & Maarten Bloem, Sense Unique en Nico Murse & Eelco Dane zullen de donkere intieme sfeer in AIR2 volledig tot z'n recht laten komen.

Line-up