Partyflock
 
­ Nederland

Make Some Noise: vlieg met Dirty Dutch mee naar London

gepubliceerd door , op
Dirty Dutch
27 augustus 2012
Het is bijna zo ver, de maand van Dirty Dutch is aangebroken! Over een kleine drie weken zal het grootste evenement van het Amsterdam Dance Event losbarsten in de Ziggo Dome. Om dit te vieren maakt iedereen die een kaartje koopt voor Dirty Dutch Exodus op 19 oktober kans op een reis voor 2 naar Dirty Dutch in London!

Vorige week maakte de organisatie nog bekend dat Dirty Dutch Exodus ook in de Academy Brixton in London zal gaan plaatsvinden. De datum van de Dirty Dutch in de Ziggo Dome is namelijk ook de start van een internationale tour. Meedingen naar deze prijs is echt heel makkelijk: Wanneer je je kaartje voor Dirty Dutch Exodus koopt, maak je automatisch kans op een reis voor twee naar Dirty Dutch in London op 8 december, inclusief vluchten en hotelovernachting. In London zul je, naast hard feesten, ook een meet en greet hebben met Dirty Dutch-voorman Chuckie. Wacht dus niet langer en haal je kaartje snel!

Dirty Dutch Exodus anthem
Bij een evenement van deze schaal is een sterk anthem natuurlijk onontbeerlijk. Afgelopen zomer werd deze track van Chuckie en Junxterjack al gescoopt op Tomorrowland, Mysteryland, UMF Korea en in de Pacha en Marquee in Las Vegas. 'Make Some Noise' is een track die de zaal echt op haar grondvesten zal doen schudden. Check de preview hier en kom alvast in de stemming:



Hoewel er nog verschillende geruchten de ronde doen over een Dirty Dutch in december, wil de organisatie je op je hart drukken dat dit niet geval is. 19 Oktober is de datum die rood in je agenda moet staan. Ze raden je aan je kaarten alleen op www.dirty-dutch.com te kopen, om te voorkomen dat je teveel betaald of straks met een valse kaart aan de deur staat.

Voor meer nieuws en info: check de Facebook page en het Twitter channel van Dirty Dutch.

1 opmerking

Leuke actie wel! Eens niet hoeven liken en sharen! Gewoon je bezoekers 'belonen' :)