Partyflock
 
­ Nederland

Love 80's & 90's doneert opbrengst aan KWF

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 28 september kan iedereen die van goede muziek en een feestje houdt terecht bij De De Druiventros in Berkel-Enschot. Good for People houdt daar een groot Love 80 & 90's feest. En, heel belangrijk, de opbrengsten van het feest gaan naar KWF kankerbestrijding.

Het feest belooft een groot spektakel te worden, bomvol klassiekers en dansnummers. De De Druiventros wordt in feeststemming gebracht door diverse artiesten en dj's. Zo zijn daar Jeroen Post, G4P DJ Blighty en Rob Boskamp. Ook Patrick Kicken, bekend van radio Veronica komt geheel belangeloos draaien op het feest. Naast de dj's zijn er ook twee bands die de bezoekers komen vermaken met een optreden. De Link-feestband en Sugar & Spice. Als klap op de vuurpijl komt Paul da Vinci, official voice of 'sugar baby love' van de Britse band 'The Rubettes' het feest een knipoog naar de jaren '70 geven. Tevens zijn er danseressen aanwezig om de mensen aan het dansen te krijgen.

De organiserende partij, Good for People, is een organisatie die zich bezighoudt met het inzamelen van geld voor onderzoek naar kanker, een ziekte waar nog steeds te veel mensen mee te maken krijgen in hun leven.

Het feest op vrijdag 28 september begint om 20:00 uur en eindigt om 01:00 uur. Tickets kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar bij koop tickets, op de website van het 'Love 80&90's' feest en aan de kassa van de De Druiventros in Berkel Enschot. Ook die opbrengsten komen ten goede aan het KWF.