Partyflock
 
­ Nederland
Element Keinemusik is niet algemeen zichtbaar!
Element Keinemusik is niet algemeen zichtbaar!
Element Keinemusik is niet algemeen zichtbaar!
Element Keinemusik is niet algemeen zichtbaar!
Element Keinemusik is niet algemeen zichtbaar!

Keinemusik Label Night tijdens ADE in Amsterdam Studio's

gepubliceerd door , op
Keinemusik
19 september 2012
FeestKeinemusik · From Berlin to Amsterdam (ADE Special)
Datumdonderdag 18 oktober 2012
WinactieKeinemusik actiegesloten
LabelKeinemusik
LocatieAmsterdam Studio's Site
Amsterdam Dance Event, het grootste clubfestival van de wereld, doet 17 oktober zijn intrede voor 2012. Artiesten over de hele wereld komen vijf dagen bijeen om passie voor elektronische muziek te delen met liefhebbers. Ook dit jaar zijn de grootste toonaangevende buiten- en binnenlandse labels aanwezig om muziek van hun artiesten ten gehore te brengen aan de bezoekers van ADE.

Het Duitse label Keinemusik is niet zomaar één van de tijdens ADE aanwezige labels. Dit deep- en techhouse label, afkomstig uit het hart van de elektronische muziek Berlijn, is een zeer snel groeiend talentvol label. Uniek door de combinatie creativiteit en passie voor house: houd Keinemusik in de gaten, van dit label en haar artiesten gaan we in de toekomst nog heel veel horen. Dat het label zo populair wordt verklaart waarschijnlijk het feit dat alle early bird tickets binnen korte tijd waren uitverkocht!

Keinemusik presenteert tijdens ADE 2012 op donderdag 18 oktober hun label in één van de dikste en unieke locaties van ADE Amsterdam: Amsterdam Studio's. Deze underground en intieme locatie biedt plaats voor circa 800 liefhebbers waar diepe, warme deephouse klanken teweeg worden gebracht door eigen trots van Keinemusik:
AKA AKA featuring Thalstroem, Adam Port, &ME, Rampa, Tigerskin en David Mayer. Samen staan zij garant voor meer uiterst succesvolle releases die support kregen van onder andere Joris Voorn, Tiefschwarz, Adam Beyer, Shlomi Aber en Karotte. De avond wordt geopend door de talenten Sjeroem en Verdi.

De Amsterdam Studio's zijn uitstekend bereikbaar met zowel de auto, fiets als het openbaar vervoer: vlakbij metrohalte Spaklerweg. Geniet 9 uur lang, van 22 tot 7 uur, van Keinemusik op een dik en zuiver geluidsysteem voor € 17,50 in de voorverkoop op € 20,- aan de deur.

Tickets
€ 17,50 via
koop tickets
€ 20,- aan de deur