Partyflock
 
­ Nederland

Melkwegnacht Cable viert éénjarig bestaan

gepubliceerd door , op
Cable
4 september 2012
FeestCable · 1 Year Birthday Bash
Datumdonderdag 20 september 2012
LocatieMelkweg Site
Vaste Melkwegdonderdagnacht Cable viert op donderdag 20 september het éénjarig bestaan. Met Cable heeft de Melkweg in 2011 een vast, wekelijks podium gegeven aan de zich snel ontwikkelende UK bassgeluiden. De nacht heeft zich nooit beperkt tot één stroming en brengt elke editie de nieuwste dubstep, hiphop, (future) garage, grime en drum 'n bass geluiden samen. Cable is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in het Amsterdamse nachtleven: het is dé wekelijkse thuisbasis voor liefhebbers van bassmuziek, een plek waar je voor een zacht prijsje zowel kunt chillen als losgaan. Speciaal voor deze verjaardag staan alle residents van de nacht in de line-up, waaronder Cinnaman, Brutuzz, Akkachar, Guerilla Speakerz en programmeur Gomes.

Cable is inmiddels doorgegroeid tot een plek waar niet alleen de vetste Nederlandse dj's wekelijks komen draaien, maar ook een plek waar een poule van aanstormend talent de mogelijkheid krijgt om voor het juiste publiek te draaien en zich te bewijzen en ontwikkelen. Daarnaast waren er deze zomer Cable podia op de festivals Amsterdam Open AIR en Valtifest en maakt Cable onderdeel uit van Melkwegfestivals Amsterdam Bass Festival en Off Centre.

Programmeur Gomes: 'Cable is het afgelopen jaar een echte vaste waarde geworden in het Amsterdamse clubcircuit. Doordat we zo'n sterke poule van dj's hebben die allemaal boven op onze sound zitten, hoor je bij Cable de nieuwe geluiden, zoals Trap, Juke en Glitch dingen, vaak voor het eerst. Het komend seizoen worden een aantal nieuwe talenten die het afgelopen jaar voorbij zijn gekomen echt een vaste waarde van het Cable team. Daarnaast hebben we het eerste jaar al diverse externe hostings mogen doen en hebben zo een goede basis neergezet. Het komende jaar gaan we dit verder uitbouwen.'

De volledige line-up voor 20 september bestaat uit Gomes, Cinnaman, Brutuzz, Akkachar, Guerilla Speakerz, Vic Crezée, Mudde, Piro, DJDJ+, Presk, Shoq Du Mel, Cream Deluxe, Chaiba, Architecs, Karimooo en host Sampie.