Partyflock
 
­ Nederland

Dansen met je kinderen op een echt dansfeest

gepubliceerd door , op
Op zondag september wordt er voor de derde keer in Nederland een uniek familie dance event 'Dancing with Children' georganiseerd bij Beachclub Gotcha in Kijkduin. Dit feest is alleen toegankelijk voor kinderen van 1 tot 16 met ouders of begeleiders. Er komt een speciaal afgesloten 'Area', waar het met kinderen goed en veilig vertoeven is. 'Alles draait om de veiligheid en welzijn van de kinderen op deze dag, en als je dan al die blije en dankbare glimlachjes ziet dan geeft dat bij iedereen zoveel positieve energie' aldus Touch Events. De line-up bestaat uit bekende dj's van grote dancefeesten en met iedereen mag je op de foto.

Sommige critici waren voorafgaande het event in 2009 sceptisch. Touch Events heeft bewezen dat het zeer goed mogelijk is. De kinderen (en hun begeleiders) genoten van alles wat werd aangeboden en iedereen heeft zich gehouden aan de regel: zero-tolerance met betrekking tot zaken waar kinderen voor gevrijwaard moeten blijven, speciale voorzieningen voor de kinderen en een aangepast geluidsniveau. Er komt (voor het eest in Nederland) een Bootcamp4kids, waar ook ouders aan mee mogen doen, een springkussen, men kan zich gratis laten glitteren en er is gratis snoep. Natuurlijk kan iedereen weer op de foto met hun vader/moeder en zijn favoriete dj. Daarnaast zorgt een clown niet alleen voor vertier maar zal klein en groot verrassen met lekkernijen.

De dansschool Two Steps Forward uit Alkmaar verzorgt met mini-danseressen spetterende optredens. Iedereen mag meedoen met een echte danswedstrijd. Voor de allerkleinsten is er een 'mini-creche' en er ligt voldoende speelmateriaal voor op het strand. De buitenarea kan bij minder weer worden overkapt.

Timetable
12.00 Calamontes (young talent)
12.30 Emiel Roché (Love Cirque)
13.30 Vocals Marcelle Idema
13.32 Angelique (Sense for Trance)
14.30 MEM (Dance Valley/Exceptionnel)
Tijdens deze set is de danswedstrijd
15:30 Vocals Marcelle
15.30 Mike S (Crazyland)
16:30 RAM (Grotesque)

De organisator is zelf een trotse vader van twee dochters en voelt heel goed aan welke verantwoordelijkheid men als ouders draagt ten opzichte van kinderen. Voor de kinderen t/m 4 jaar is de toegang gratis. Meer info over de ticketverkoop en veel foto's van vorige events zijn terug te vinden op de site. Daar is ook een leuke reportage van het NOS-jeugdjournaal te zien en andere perspublicaties. Info & tickets: www.dancingwithchildren.nl

4 opmerkingen

Leuk event, wel een beetje laat voor de planning :p
 
Yess zin in .. wordt een toppertje.
Topper die Andy
 
Lees de laatste nieuwsbrief:

http://www.touchevents.nl/nieuwsbrieven/nieuwsbrief97dcw.htm

Hier staat alle info over aanstaande zondag!