Partyflock
 
­ Nederland

Encore
Elke zaterdagavond in de Melkweg

gepubliceerd door , op
Vanaf zaterdag 25 augustus vindt wekelijks de nieuwe clubnacht Encore plaats in de Melkweg in Amsterdam. Elke zaterdagnacht wordt de muziek verzorgd door een selectie van Nederlandse top dj's als Irwan, Jane Doe, WaxFiend, SP, Superior, Prime en FLAVA.

Hiphop en R&B hebben de afgelopen jaren een comeback gemaakt in de Nederlandse clubs. De hiphopcultuur is niet meer weg te denken uit het modebeeld en is volop aanwezig in de media. De scene is volwassen geworden.

Met Encore heeft Amsterdam eindelijk een wekelijkse clubnacht voor liefhebbers van hiphop, R&B en verwante muziekstijlen. Tijdens Encore draait het om meer dan alleen feesten. Encore is een platform voor de subcultuur. Meer thema's, meer gezelligheid, meer muziek en meer verrassingen. Gast dj's, live showcases (15 september, Kraantje Pappie), cocktailbars (8 september, 'Mix it up') en exposities zijn voorbeelden van wat de bezoekers kunnen verwachten.

De locatie voor deze clubnacht is de Melkweg gelegen in het hart van het uitgaanscentrum. Het is de locatie waar de grootste hiphopact's als Lil Wayne, Mac Miller, Nas, Wu Tang Clan en R&B/soulartiesten als T-Pain, Omarion & Bilal hun eerste Nederlandse shows gaven.

Bij Encore komt het hele spectrum van hiphop en R&B voorbij; van de nieuwste releases en bekende classics tot de vergeten pareltjes, gemixt met verwante muziekstijlen als dubstep, dancehall en moombahton.

Zaterdag 25 augustus opent de Melkweg haar zaal van 24.00 tot 05.00 uur voor de kickoff van Encore. Toegang voor het evenement bedraagt 9 euro.

Beluister en download de mixtape:

1 opmerking