Partyflock
 
­ Nederland

Defected in the House ontvangt 2000 and One, Copyright en Franky Rizardo

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 18 augustus is het weer tijd voor Defected in the House. Deze keer kruipt het Engelse duo Copyright achter de draaitafels. Ze worden bijgestaan door een artiest waar de Nederlandse dance-industrie trots op mag zijn; de altijd veelzijdige 2000 and One en de avond wordt geopend door AIR's eigen Franky Rizardo. Een avondje puur genieten van de warme housesound van Defected in AIR dus!

Het duo Sam Holt en Gavin Mills, beter bekend als Copyright, hebben al 20 singles en EP's uitgebracht in hun 9-jarige muziek carrière. Ook zijn hun singles al op meer dan 100 compilaties en mix cd's verschenen. Sam komt uit de reclamewereld en Gavin wilde als kind met diamanten werken. Gelukkig zijn beide heren een andere weg in geslagen, en maken ze nu diamanten van plaatjes.

Visie en veelzijdigheid – dat is wat 2000 and One omschrijft als artiest. Of hij nou optreedt voor 40.000 house liefhebbers op Sensation, 2500 techno lovers in grote clubs op Ibiza of 400 feestbeesten in een ondergrondse techno club, hij krijgt iedereen altijd aan het dansen. 2000 and One staat op de voorgrond van de electronic dance music sinds eind jaren '80 en heeft fans wereldwijd. Een grote eer om in AIR te mogen ontvangen dus.

Copyright en 2000 and One worden deze avond bijgestaan door Franky Rizardo. Deze jonge en getalenteerde DJ/producer heeft al een grote naam in de international dance scene. Al op zijn negentiende bracht hij tracks uit op labels als Fame Recordings en Funktion Recordings (Chicago). Samen met Chocolate Puma kan inmiddels als resident van Defected in AIR gezien worden, een thuiswedstrijd dus!

Presale €14,- via air.nl

Line-up
Copyright Verenigd Koninkrijk
2000 and One
Franky Rizardo