Partyflock
 
­ Nederland
Element Theracords is niet algemeen zichtbaar!

Final update Shock in Huize Maas Groningen

gepubliceerd door , op
Shock
26 juni 2012
Over een paar dagen is het alweer zover, want dan vindt een gloednieuwe editie van Shock plaats in Huize Maas. Het zin-gehalte loopt op bij zowel de bezoeker als de artiesten en de organisatie is er uiteraard ook helemaal klaar voor! Daarom is het nu inmiddels tijd voor de laatste update waarvan de timetable het belangrijkste onderwerp is. Om je deze nacht naar behoren te bekoren van de nodige hardstyle is de volgende tijdtafel opgesteld:

Timetable
23:00-00:00 Twin Towers vs Reverzer
00:00-01:00 Van God Los DJ Team
01:00-01:45 Diabolic
01:45-02:45 Tartaros
02:45-03:45 Radical Redemption
03:45-04:45 Degos & Re-Done
04:45-05:30 Deetox

De afsluiter van deze nacht, Deetox, begon haar ding te doen in de scene van Groningen en heeft inmiddels een gestage ontwikkeling ondergaan. Hardshock Festival en Defqon 1 heeft ze reeds aangedaan en Ground Zero staat nog in het programma. Toen zij werd opgenomen in de stal van Theracords begon het balletje harder en harder te rollen. Met reeds een aantal releases op haar naam is zij ook niet stil blijven zitten en daar is haar nieuwste release een goed voorbeeld van. Voor degenen die deze nieuwe track nog niet hebben gehoord, bij deze:



De verjaardagsactie
Inmiddels hebben voor Shock de nodige acties plaatsgevonden, maar er kan nog één bij! Wanneer je jarig bent op dezelfde dagen dat een editie van Shock plaatsvindt, krijg je van de organisatie een vrijkaart als cadeau. Voor de duidelijkheid; er zijn dus twee dagen waarop je kans maakt aangezien Shock altijd begint om 23:00 en de volgende dag weer in de vroege ochtend eindigt.
Let op! Deze actie is enkel geldig op vertoon van een geldig legitimatiebewijs bij de kassa.

Locatie
Shock zal wederom plaatsvinden in de beuktempel van Groningen, Huize Maas. Met een rijke historie doet deze locatie inmiddels al meer dan 15 jaar dienst als de feest locatie van hartje Groningen.

Tickets
Ben jij inmiddels ook weer eens toe om in de nachtelijke uren te worden voorzien van knallende hardstyle beats, dan kan je op zaterdag 28 juli terecht in Huize Maas te Groningen.
Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor slechts €8,- (ex. fee) via koop tickets en Huize Maas. Aan de deur, welke om 23:00 wordt geopend, zijn kaarten verkrijgbaar voor €12,-.