Partyflock
 
­ Nederland

Elevate in Martiniplaza

gepubliceerd door , op
Elevate
26 juni 2012
FeestElevate · The biggest indoor techno event of the north
Datumzaterdag 27 oktober 2012
WinactieElevate actiegesloten
LocatieMartiniplaza Site
Zwevend, met beide benen stevig op de grond. Stijgend tot een ongekende hoogte, waarbij de gemoedstoestand meerdere climaxen bereikt. Geestelijk en mentaal, terwijl de kwalitatieve beats het geluidssysteem krachtig op de proef stellen. Met succes, zo garandeert Electronic Events. Het hoge noorden bereidt zich voor; nooit eerder wordt de techno scene hier namelijk zo intens op haar wenken bediend zoals Elevate op zaterdag 27 oktober zonder twijfel doet. Een verrijking, op hoogstaand niveau en die met bijzondere ingrediënten de beleving compleet maakt. Elevate: the Techno Treatment of the North!

The biggest indoor Techno event of the North
Techno heeft niet voor niets een trouwe achterban, die muziekverslaafden hun hoognodige shot geeft met rollende sets van meesterlijke artiesten. Geen onnodige bliepjes maar karakteristieke beats, waar de rauwe ondertoon zich diep in de gehoorgang nestelt. Met de komst van Elevate maakt Groningen zich klaar om jou als trouwe Techno fanaat ongekend te verwelkomen met het grootste indoor techno evenement in het Noorden; waarbij het Martini Plaza de perfecte thuisbasis vormt.

Van grote nationale artiesten tot intrigerende internationale groothelden; allemaal zullen zij plaatsnemen om jou op de laatste zaterdag van oktober 2012 in een hemelse techno state of mind te behouden. Acht uur lang opbouwende sets en met majestueuze hoogtepunten; waarvoor Elevate high-end geluidsinstallaties in de arm genomen heeft en jouw beleving veredeld met een sublieme lichtshow. Waan je in een wereld waar grenzen niet bestaan en laat verrassen door alle decor- en showcase specials die Elevate momenteel in het grootste geheim voorbereid.

Voor alle vroege beslissers en trouwe fanaten heeft Elevate vanaf zaterdag 14 juli 12:00 uur een unieke early bird actie, waarbij jij voor slechts € 27,50 je toegang verzekerd via koop tickets. De krachtige line-up, insights over Martiniplaza en diverse Elevate treatments worden via Facebook en Twitter bekend gemaakt. Volg en fanaat Elevate en blijf op de hoogte van hét evenement waar het hoge Noorden nog lang op zal teren.

Elevate is vastberaden om jou mee te nemen op een muzikaal avontuur; geheel betreden op eigen risico.

2 opmerkingen

Beetje jammer van je hoofd ;)