Partyflock
 
­ Nederland

Zon, zee en strand tijdens This Is The Beach

gepubliceerd door , op
This is The Beach
14 juni 2012
Zaterdag 7 juli a.s. organiseren Interlab Music en This is in co-productie met Nederland's beste strandtent De Staat een strandfeest om je vingers bij af te likken. Met een onvervalste This is label avond is Sander Kleinenberg weer terug in de Haagse regio. Sander's successen reiken wereldwijd en dit jaar zit zijn festival kalender wederom tsjokkievol. Aangezien hij graag bij Nederlands beste strandclub wil komen draaien, heeft hij een plekje in de agenda kunnen vrijmaken om bij zijn eigen label showcase aanwezig te kunnen zijn. Op het grote podium wordt Sander vergezeld met optredens van Kraak & Smaak, NSFW en Kraver. Liefhebbers van Nu-Disco en Deep-house komen dus zaterdag helemaal aan hun trekken.

Voor deze XL editie wordt nog extra uitgepakt door een tweede zaal te openen. In 'De Zandbak 'kun je luisteren naar de warme geluiden van DiMarco, Flowers Greenfield en Milan Unger. Stuk voor stuk talenten uit de Haagse regio. Alle ingrediënten voor een enorme feel-good party zijn aanwezig dus om van 22:00 – 03:00 uur lekker te komen dansen. De weersvoorspellingen lijken ons zeer gunstig gezind zaterdag en dat mag ook wel met zo'n heerlijke line-up. Neem alvast een voorproefje en luister naar nieuwste podcast van This is gemixt door Kraver.



Strandenclave De Staat ligt aan Het Zuiderstrand in Scheveningen. Vorig jaar is De Staat verkozen tot allerbeste strandtent van Nederland en dat komt met name door een prachtige ligging, sfeervolle inrichting en een prima keuken. Kom je met OV dan brengen tram 12 en bus 22 je helemaal op het eindpunt. Vandaar loop je 5 minuutjes door de duinen en ligt De Staat aan je rechterhand. Kom je met de auto dan kun je in de wijk bij het Markenseplein gratis parkeren. Kijk voor meer informatie op De Staat.info
Tickets kosten in de voorverkoop slechts 10 euro en kun je bestellen via koop tickets. Aan de deur kost een kaartje € 15,-.