Partyflock
 
­ Nederland

Sugarfactory presenteert Costa del Soul preparty & art expo

gepubliceerd door , op
Aankomende zaterdag 7 juli 2012 zal de Costa del Soul Pre Party plaatsvinden in Sugarfactory in Amsterdam. Costa del Soul is hét jaarlijkse festival op Blijburg dat dit jaar wordt gehouden op 15 september. De Pre Party biedt meer dan een mooie selectie uit de festival line-up: er wordt ook art tentoongesteld en ter plekke gemaakt. Voor een early bird tarief van € 20,- scoor je een entreekaart voor het Costa del Soul festival in september, die gelijk als toegangsbewijs voor de Pre Party geldt. Voor alleen de Pre Party met de art expo betaal je € 10,-.

Sugarfactory als atelier en galerie
Zaterdag zullen een aantal nationale en internationale streetartists Sugarfactory gebruiken als atelier en galerie. Onder andere Joe Holbrook uit de UK, Chaos, Black december en Zender & Friends zullen hun talent laten zien.

Earlybird tickets
Jij kan nu bij deze Pre Party aanwezig zijn en gelijk een goedkoop festivalkaartje scoren! Koop een Earlybird ticket voor het festival voor slechts € 20,- en kom hiermee gratis het feestje in Sugarfactory binnen. Een win-winsituatie, want je bespaart geld voor je festivalticket én je krijgt er een gratis feestje in Sugarfactory bij! Ben jij niet echt een festivalganger en wil je alleen naar de Pre Party gaan, dan kun je aan de deur van Sugarfactory jouw ticket kopen voor € 10,-.

Naast kunst, kan je zaterdagavond uiteraard ook van muziek genieten. En niet van de minste: de beats van San Proper, Sandrien, Carlos Valdes, Aron Friedman en Zender zullen namelijk te horen zijn. Kijk voor meer informatie op www.sugarfactory.nl en www.costadelsoul.nu.