Partyflock
 
­ Nederland

Zesde editie Boss
Beach edition

gepubliceerd door , op
Boss
3 juli 2012
FeestBoss · From the old to the new
Datumvrijdag 20 juli 2012
LocatieParadiso Site
Vrijdag 20 juli zullen hoge temperaturen bereikt worden tijdens de beach edition van het hiphop en r&b event Boss. De vorige editie van Boss was er één om niet te vergeten; het publiek werd meegenomen op een tijdreis door de muziek met het Boss team als gids. Van de Golden Era of hiphop en r&b tot aan de nieuwere klassiekers. Er is geen enkel memorabel moment overgeslagen.

Na een paar edities zonder thema, is het weer tijd voor een special. Tijd voor zon, zee, strand, palmbomen, hangmatten en strandstoelen. Het is juli, het is zomer en zelfs wanneer het buiten lijkt op herfst, geniet je binnen bij Boss van een warme zomernacht. Ook deze keer zijn er weer heel wat verrassingen, dus zorg dat je het niet mist en ervaar bij Boss het ultieme warme hiphop en r&b 'Summer, Summer, Summer Time' gevoel.

Met uitverkochte edities en optredens van onder andere Redman, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Mr. Ed Lover, Big Daddy Kane en De La Soul is Boss één van de meest succesvolle clubavonden van Nederland, met Paradiso als de vaste thuisbasis. Onder leiding van het team bestaande uit: DJ's Switch, Mr. Speak, Chocomel en MC's Fit en Aries is het bij Boss een hele avond lang genieten van de beste, old skool hip hop en r&b. Ze maken de slogan 'From The Old To The New' helemaal waar, want ook swingbeat, de 70's, 80's, 90's en de beste tracks van het afgelopen decennium komen voorbij. De afgelopen edities van Boss zijn om nooit te vergeten en zoals altijd ligt de nadruk op plezier, een geweldige sfeer, een enthousiast en leuk publiek en vooral goede muziek.

Boss is een clubavond waar de eerste generatie bezoekers van Bassline, het langstlopende hiphop en r&b feest van Nederland, hun hart ophalen. Daarnaast komen ook de jongere muziekliefhebbers aan hun trekken, hierdoor weten veel bezoekers van alle leeftijden de clubavond Boss te vinden.