Partyflock
 

XXY goes hot & oil

gepubliceerd door , op
XXY
3 juli 2012
FeestXXY · Goes hot & oil
Datumzaterdag 7 juli 2012
LocatieEVE Site
Regen, storm, bliksem en wind, een happy dutchsummertime XXY'ers! Korte broekjes, sexy bikini's, flipflops, rokjes en v-halsshirts zijn nog geen geschiedenis, want XXY gaat het Nederlands weerbericht drastisch veranderen op 7 juli in EVE tijdens de hot & oil editie. The roof is on fire!

Met dj's als Cincity's Yazz, Quin & Mavgoose en meer zullen de heetste plaatjes worden gedraaid zodat je los kunt gaan tot de zweet druppels er van af hangen, de geoliede candyboys en girls zorgen dat je figuurlijk in vuur en vlam komt te staan, de mc's zullen hun geoliede strotjes loslaten en natuurlijk zorgen XXY en EVE voor de nodige verkoeling als ijsjes, cocktails, lekkernij en drankjes.

Voor de XXY 'ers die niet uit A'dam komen om deze hete XXY editie mee te maken en hun treinkaartje kunnen tonen bij de kassa krijgen een gratis shotje bij de deur om alvast warm te worden na de lange rit. Last but not least; de eerste 50 mensen die binnen komen met een voorverkoop kaartje krijgen het tweede kaartje voor niks! 'Mooier en heter kunnen we het niet maken in de nogal treurige zomer van 2012.'

De vorige editie kon je een uur langer doorfeesten, wie weet deze editie ook. Draag je summerwear, je zonnebril en owja vergeet je niet goed in te smeren anders zorgt de organisatie daar wel voor.

'Tot Zaterdag 7 Juli een dikke, hete en ingesmeerde kus van XXY'

Line-up


Tickets
voorverkoop €7,50 Verkrijgbaar bij koop tickets, alle Freerecordshops en op xxyparty.com. Kaarten aan de deur kosten €10.