Partyflock
 
­ Nederland

Tweede editie MASH in Servische sferen

gepubliceerd door , op
MASH
26 juni 2012
FeestMASH · EXIT preparty
Datumzaterdag 30 juni 2012
Locatie013 Site
Na een geslaagde eerste editie van MASH, de nieuwe, alternatieve stapavond van 013, komt er op 30 juni een vervolg van het kersvers feestje. MASH pakt dan gelijk uit: de avond wordt een volwaardige pre-party van het Servische EXIT Festival dat van 12 tot en met 15 juli wordt gehouden in Novi Sad.

Organisator en bedenker van MASH Kidnap the DJ (echte naam: Bas van Duren) is trots op het feit dat de tweede editie tot stand komt in samenwerking met EXIT. Van Duren: "MASH is geboren uit de behoefte aan iets anders. Waar veel kroegen de laatste tijd steeds weer terugvallen op dezelfde hits, moet MASH een nieuw geluid vertegenwoordigen. Dat de behoefte bestaat, bleek al tijdens de eerste editie toen een volle zaal los stond te gaan op het dj-duo Disko Matique. Ik ben dan ook verheugd dat we met de tweede avond verhuizen van de Stage01 naar de Kleine Zaal waar zich op 30 juni Servische taferelen afspelen."

Om in Servische sferen te komen, wordt er voor het nodige gezorgd: "We heten iedereen welkom met een Servisch drankje, op het podium kun je op zitzakken kijken naar een documentaire over de geschiedenis van EXIT en de dj's draaien muziek in de trant van wat je op het festival kan verwachten. Iedere editie nodig ik dj's uit en voor de pre-party komt het Haarlemse dj-duo Just Regular Guys. Zij wonnen een dj-wedstrijd en mogen op EXIT draaien. Ook Tilburger Martin Mussche deed mee aan de wedstrijd, hij heeft uiteindelijk niet gewonnen, maar mag wel optreden op MASH. Verwacht een avond vol techno, house, electro, nu disco, ghettotech en een hoop meer", aldus Van Duren.

MASH is op 30 juni vanaf 23:00 uur in de Kleine Zaal van 013. Entree kost 5 euro. Line-up: Just Regular Guys, Martin Mussche en Kidnap the DJ.