Partyflock
 
­ Nederland

Deze zaterdag Full Moon on the beach met extra grote tent & spectaculair decor

gepubliceerd door , op
Beachclub Vroeger wordt op 23 juni omgetoverd tot een zomers paradijs. Er zal een geweldig sprookjesachtig decor worden gebouwd als een tropische oase met mooi watereffecten, een spectaculaire waterval, rotsen, zeemeerminnen, palmbomen, bloemen en nog veel meer verrassingen! De organisaties zijn hard aan het werk om alles tot in de puntjes te verzorgen en zijn voorbereid op ieder weertype! Check hieronder de bouwtekening van het spetterende decor. Nog nooit eerder vertoond op een beachparty! Het Full Moon on the Beach feest van vorig jaar zal worden overtroffen!



Buiten én binnen feesten
Full Moon heeft zich weer eens goed voorbereid op de weersomstandigheden! Ook al is het buiten zonnig en misschien ietsjes minder warm, binnen is het lekker warm! Voor de zekerheid hebben een extra grote ruime tent geplaatst (nog groter dan vorig jaar!). Deze wordt volledig ingericht en het wordt hier super gezellig en intiem. Zo kun je als nog los gaan in je perfecte beachwear outfit, zonder dat je aan de kou hoeft te denken.

Bij binnenkomst zal je verwelkomt worden door de bloedmooie hostesses die jou naar binnen leiden. Door de heerlijke beats kom je swingend de zaal binnen, waarbij je dansend naar de bar toe kan voor een lekker drankje. Er zullen verrukkelijke, zomerse hapjes worden uitgedeeld, waardoor je in de zomerse sfeer zult komen. Binnen zal je ook de lockers, garderobe en de toiletten kunnen vinden.

Buiten zal het overdekt zijn, waarbij je als nog zal kunnen genieten van het uitzicht over het strand, de zee en de heldere blauwe lucht. Dansen op de lekkere beats van de geweldige deejays, waarbij je tot rust komt van de geluiden van het stromende water uit de prachtige waterval. Terwijl je helemaal uit je dak gaat, kun je tegelijkertijd genieten van de spectaculaire shows van de showgirls. En dit allemaal onder het genot van een heerlijk tropisch drankje in het zomerse paradijs!



Modeshow op Full Moon on the Beach!
Deze zaterdag zal er een geweldige Modeshow met de nieuwste beachwear worden vertoond op de Full Moon catwalk. De allerlaatste modenieuwtjes op beachwear zal door mooie modellen worden geshowd. Mis deze mooie modeshow niet deze zaterdag.

Alvast in de stemming komen voor zaterdag?
Bekijk hieronder de Aftermovie hoe ge-wel-dig de sfeer is op een Full Moon on the Beach party:



Laatste VIP tickets
Er is een VIP area waar je van alle gemakken voorzien bent. Op deze VIP area zal je dan ook goed zicht hebben op alles wat er bij de DJ en op de dansvloer gebeurt. Als VIP word je in de watten gelegd met alle gemakken die je gewend bent van de enige echte Full Moon parties!

Er zijn nog enkele VIP tickets hieronder te bestellen voor maar 55 euro:

koop tickets
koop tickets
Easyticket
koop tickets

Een VIP ticket biedt jou:
  • Entree Full moon on the Beach
  • Free Candy, Fruit & Icecream
  • Massages
  • Gratis Toilet
  • Gratis Full moon CD
  • Eigen VIP babe & boy




Boek een private VIP table
Ook voor Full Moon on the Beach hebben zijn een aantal VIPtafels te koop! Wil jij met je vrienden of lovers een VIP tafel op het meest sexy strandfeest van 2012 en genieten van een tropische omgeving, de beste deejays en de meest sexy mensen? Boek dan snel één van de gewilde VIPtafels en waan je op een minivakantie op het sexy Full Moon strand.

Wat krijg je:
  • Privé tafel vanaf 6 personen
  • Gratis entree voor voor Full Moon on the Beach
  • Gratis Full Moon CD
  • Privé Shisha
  • Sexy table service door beautifull hostess
  • 1 fles champagne
  • 1 fles sterke drank
  • Frisdrank
  • Gratis massage
  • Zoetigheid/candy
  • Verkoelende icecream
  • Vers Fruit
  • Gratis toilet


En... gratis entree voor de Official Full moon afterparty in Zandvoort voor jou en je vrienden!

Voor tarieven en informatie mail nu snel naar: Tess@littlesins.nl

Dresscode = Beachwear


Line-up
Lucien Foort
ErroV & Reef
Baggi Begovic
Jean
Randy Katana
Spider
Gideon Johnson
Peter Woodz
Ruben Vitalis
Derick Saxman
Mc: UB

Win vliegtickets Ibiza!
1.) Like Full Moon op Facebook.
2 ) Zet de twee feesten in jouw Partyflock agenda:
Full Moon on the Beach – Beachclub Vroeger
Bizarre Festival – The Sand
Full Moon – The Sand

Kom ook naar de Afterparty!
Heb jij zin om door te feesten op de enige echte officiële afterparty? Wil jij om middernacht nog niet naar bed? Bestel dan snel hieronder voor maar € 15,- een kaartje voor 'The official Full Moon afterparty': koop tickets, Easyticket. Deze afterparty vindt plaats in Zandvoort, lekker dichtbij. In Club Exposure van 23:00 - 05:00.

6 opmerkingen

 
Zeker aanwezig op deze prachtige party .. ook de locatie is helemaal toppie dus kan niet mis gaan (Y)
En gezien deze plannen van de organisatie krijg ik er steeds meer zin in ;)
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
ja het gaat er echt te gek uitzien!! ik kan zelf niet meer wachten...!!! Ik heb er zin in!!!
En wij zijn er ook weer bij aanwezig
Wij zijn er zeker bij!! Zin an!!!!