Partyflock
 
­ Nederland

Eindfeest 2012

gepubliceerd door , op
Eindfeest 2012
16 juni 2012
FeestEindfeest 2012 · Vier het einde van jouw schooljaar in Rotterdam!
Datumvrijdag 29 juni 2012
WinactieEindfeest 2012 actiegesloten
LocatieOff_Corso Site
Op vrijdag 29 juni komt er eindelijk een einde aan een jaar van zeikende leraren, stressen voor toetsen en urenlang nablijven. Voor alle jongeren (16+) uit Rotterdam en omstreken is er die avond maar één plek om het einde van hun schooljaar en het begin van de zomervakantie goed te vieren: Eindfeest 2012 in Off_Corso!

In area 1 wordt alles gedraaid waar het publiek om vraagt: van hiphop tot 80's/90's en van electric tot house. Headliner van de avond is Artistic Raw. Deze toekomstige grootheid is in Nederland doorgebroken dankzij zijn veelgeprezen Drughouse Mixtapes, die inmiddels al miljoenen keren zijn gedownload door de binnen- én buitenlandse houseliefhebbers. Naast Artistic Raw nemen verschillende Rotterdamse talenten plaats achter de draaitafels: Ley Frank, Funkin Groove, DoodLeuk en 44.

In area 2 slaan ze een hele andere weg in: Karim Soliman (bekend van de Rotterdamse Rave/Toffler Thursday's), Stun & Rijben (Perron/Toffler) en Dutchfries bieden hier het beste wat Techno Rotterdam in zich heeft.
Stun & Rijben openen de avond met een rustig deephousesetje, waarna Karim Soliman het stokje overneemt en plaatsneemt in de DJ booth voor een techhouseset van ruim twee uur. In area 2 wordt de avond afgesloten door Dutchfries met een pure Rotterdamse technoset.

De organisatie van Eindfeest 2012 bestaat uit een aantal jonge Rotterdammers die al sinds hun 16e samen feesten organiseren. Deze organisatie heeft de afgelopen jaren naam gemaakt onder de jongeren uit Rotterdam en omstreken met onder andere de concepten Friday After School Drink (FASD) en Huisje Boompje Feestje. FASD vierde onlangs haar 2 jarig bestaan en wordt maandelijks gemiddeld bezocht door meer dan 2500 bezoekers. Met Huisje Boompje Feestje sloeg de organisatie onlangs een hele andere weg in: het draait niet langer meer om bekende dj's, stoere lasershows en sexy danseressen, maar om een breed muzikaal aanbod, een interactieve sfeer creëren en taboedoorbrekend entertainment met een cultureel tintje.

Op vrijdag 29 juni komt de jarenlange ervaring van het organiseren van 16+ evenementen samen in een eenmalige clubavond: Eindfeest 2012 in Off_Corso! Alle jongeren uit Rotterdam en omstreken komen samen om het einde van het schooljaar en het begin van een geweldige zomer te vieren tijdens een nu al legendarische avond.

Line-up:

Area 1:
Artistic Raw (bekend van The Drughouse)
Ley Frank
Funkin Groove
DoodLeuk
44

Area 2: techno, techhouse & deephouse
Karim Soliman
Stun & Rijben
Dutchfries

Entree:
€8,- (enkel deurverkoop!)
Deurbeleid: 16+