Partyflock
 

Complete line-up Summerlake outdoor bekend

gepubliceerd door , op
Het best bewaarde geheim op de Nederlandse festivalkalender én een spetterende, zonovergoten en sfeervolle afsluiting van het festivalseizoen. Met een breed aanbod aan muziekstijlen, verspreid over diverse area's, ben je op zaterdag 15 september van 12:00 tot 23:00 nog één keer een dag lang in hogere dance-sferen. Het Summerlake Outdoor festival, dat zich kenmerkt door een intieme festival locatie, betaalbaar eten en drinken, gratis toiletten, is met een scala aan muziekstijlen en prominente (internationale) dj's verspreid over diverse areas hét dance festival van Midden-Nederland. En vandaag maakt First2Dance de complete line-up bekend!

Op de mainstage een zonnige mix van funk, electro, club en house. Bij artiesten als Don Diablo, Benny Rodrigues, ROOG, Shermanology (live), Sandro Silva en Billy the Kit sta je gegarandeerd geen moment stil. Of ga naar de Grotesque tent voor opzwepende progressive trance van onder meer John O'Callaghan, Bolier, Kyau & Albert, Artento Divini, Menno de Jong en RAM. Verwacht een flinke portie beukende rauwe techno op de Hey stage door Michel de Hey zelf en diverse gastoptredens van Cristian Varela, Klankarbeit (live), Steve Rachmad, Warren Fellow, Rauwkost (live) en anderen.

Benieuwd naar de volledige line-up? Bij deze het totale programma per stage op een rij:

First2Dance mainstage
Benny Rodrigues
Billy the Kit
Don Diablo
ROOG
Sandro Silva
Shermanology (live)
T-Men

Grotesque stage
Adam Seller
Artento Divini
Jacob van Hage
Jay Junior
John O'Callaghan
Mark Sixma
Menno de Jong
Kyau & Albert
Bolier
RAM
MC Da Silva

HEY! Stage
Cristian Varela
Klankarbeit (live)
Michel de Hey
Mulder
Rauwkost (live)
Steve Rachmad
Warren Fellow
Wouter de Moor

Kaartverkoop
Nog geen tickets? De Early Bird tickets zijn uitverkocht maar 'like' het festival op Facebook en je koopt de hele maand juni voor slechts €25 je ticket. Voorkom teleurstellingen en bestel tijdig je kaartjes online of haal ze bij de dichtstbijzijnde Primera winkel. Mis dé afsluiting van het Nederlandse festivalseizoen niet! Meer info op: www.summerlake.nl

4 opmerkingen

 
Grotesque stage is weer heel vetjes hoor (Y) wordt een prachtig festival .. met 3 meer dan leuke stages.
wooow heus staat varela hier tussen, goed werk! Jammer dat ik in t buitenland zit dan