Partyflock
 
­ Nederland

B.I.T.C.H 10 jaar Festival komt over 10 dagen!
Laatste 250 tickets online

gepubliceerd door , op
10 Years of B.I.T.C.H
30 januari 2012
Het gaat hard met de kaarten van 10 Years of B.I.T.C.H festival ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van B.I.T.C.H. Er zijn nog maar 250 kaarten online te koop via Paylogic, See ticket of Ticketscript. Dus zorg ervoor dat je deze week nog je kaarten in huis haalt als jij dit feest niet wilt missen.

Een feest als dit maak je niet vaak mee en eenmaal meegemaakt zul je nog lang nagenieten van al het moois dat er op deze avond de revu heeft gepasseerd. B.I.T.C.H. al 10 jaar aan top in de fetish scene en mede door onze hostings partners die we bij deze gelegenheid daar ook voor willen bedanken. De organisatie heeft er zin in! De weergoden sparen de zon voor die bewuste datum. En ook dit keer zullen we jullie verrassen met veel extra's!



Allereerst verontschuldigd de B.I.T.C.H organisatie zich voor de verwarring omtrend de dresscode ditmaal. Er rouleren namelijk flyers van de eerste druk waarop staat dat er bij uitzondering net lingerie gedragen mag worden vanwege het eventueel warme weer. Dit is direct erna gecorrigeerd. Wat wel is toegestaan is burlesque! Voor vragen hierover kun je een mail sturen naar Brigittemore@hotmail.com je krijgt dan snel een duidelijk antwoord over wat wel en niet is toegestaan kwa dresscode.

De organisatie wil hierbij ook zijn publiek bedanken voor het mogelijk maken van 10 jaar B.I.T.C.H. het fetishfeest dat 10 jaar geleden begon als Pervert. Een klein feest weliswaar van 250 mensen. Als snel werd de naam veranderd naar B.I.T.C.H en nu 10 jaar later is deze naam niet meer weg te denken uit de fetish Scene in o.a. Nederland, Duitsland en België.

De organisatie bedankt de hosting partners The Clinic, Slave For Passion, Boudoir Bizarre, Kinky On the Beach, Toxic , Exceptionnel en Prikkelgeil voor het hosten van een van onze zalen. Mede doordat deze gewaardeerde hostings de zalen elke keer een ander tintje geven is het voor de mensen een soort Efteling van allemaal verschillende attracties met verschillende stijlen muziek. Maar juist daarom blijft B.I.T.C.H. ook een intiem feest. Je kunt er altijd je eigen plekje vinden of het nu een grote of een kleinere zaal is.

Ook bedanken wij onze sponsor SDC.com om zijn bijdrage en inzet. Deze wereld site met meer dan 4.000.000 leden heeft een grote fetish aanhang en mede door SDC.com komen de bezoekers uit Frankrijk, België, Duitsland, Noorwegen, Spanje, Engeland en zelfs vanuit Amerika.

De organisatie bedankt natuurlijk ook DE doorbitch van B.I.T.C.H; Brigitte More voor alle mailtjes met vragen over de dresscode van mensen die ze beantwoord en alle goede zorgen op de avond.

En als laatste natuurlijk de voorverkoop adressen, die zich elke keer weer inspannen voor de organisatie maar ook voor jullie het publiek. Kom genieten van 10 jaar B.I.T.C.H en vier dit met de organisatie samen. Een overgetelijke dag en nacht. Koop hier onder nog je kaartje voor dit feest. Nog 250 kaarten online te gaan.

Koop ze bij: koop tickets, koop tickets, koop tickets

19 opmerkingen

 
Artiest Renji
Yessss!!

:bounce:
 
[albumelement=81465025]{element is niet toegankelijk}
laatste aanpassing
Al maanden op aan t wachten, Blij toe dat t nu al bijna zover is:p
Nu we er zo naar toe leven en mee bezig zijn, wordt het wel erg spannend allemaal.. :bounce:

Gaan helemaal los 16 Juni :p
Waaaaaaahhhh wat hebben we er zin innnnnnnnn!!!!
Ja volgende week is het zover ...... dit word een heerlijk feest !!!!
 
dat is het altijd !!!!!!!
laatste aanpassing
super geile dames altijd, leuke feestje , toppie
Uitspraak van Pandoras Box op donderdag 7 juni 2012 om 18:55:
super geile dames altijd, leuke feestje , toppie


he heee niet zo over ons he? :roflol: maar klopt wel :p
Dit is toch het feestje waar je echt helemaal los kan gaan! :p
Zijn er nog liefe leuke spontane dames die met mij naar dit super feest willen gaan heb geen partner en wil graag gaan hoor van jullie dike kuss
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Uitspraak van Mike S en Tanya S op donderdag 7 juni 2012 om 16:53:
komt een hoop extra s ! wordt echt leuk !


Dat gaat wel goed komen met ome mike !!

zin in !!
 
Uitspraak van MEM op vrijdag 8 juni 2012 om 09:14:
Dat gaat wel goed komen met ome mike !!


En niet te vergeten tante Tanya :)
4 tickets te koop voor 35,- p/s (zijn ook los te koop)
Kunnen bij mij thuis (Nijmegen) worden opgehaald of worden doorgemailt
Ik heb zowel ING als Rabobank

Je krijgt de tickets inclusief kopie ID

Bij interesse aub bellen 06 43 02 79 73 (geen priveberichtjes sturen, die lees ik overdag niet)