Partyflock
 
­ Nederland

Reality Check Eindhoven
Techno vindt zijn weg terug naar Stratumseind

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 15 juni vindt in Club Blush in Eindhoven de eerste editie plaats van 'Reality Check'. De organisators van Reality Check, willen het tekort aan techno muziek in het centrum van de stad opvullen. Geen massaal commercieel gedoe met buitenproportioneel dure artiesten, maar een lage entreeprijs (6,- euro), aandacht voor kwaliteits-techno en een progressieve programmering met getalenteerde lokale helden en opkomende nationale en internationale artiesten. Zo wil Reality Check de liefhebbers van dit genre bereiken. Met de maandelijkse terugkeer van dit concept, garanderen ze continuïteit van het techno-aanbod in hartje Eindhoven.

Line up
Voor de eerste editie van Reality Check, is Ivo (Superclub) geboekt. Een DJ met een lange staat van dienst en een pakkende draaistijl. Zijn roots liggen in de Funki Bizniz, een van de meest aansprekende clubs uit de Nederlandse house- en techno geschiedenis. Veel DJ's zijn in de afgelopen jaren overgestapt naar het mixen van MP3's op CD of laptop. Ivo houdt, als purist, vol overtuiging vast aan vinyl als bron voor zijn DJ sets. Zijn platenkeus bevat net dat magische extra's om iedere clubavond naar een hoger plan te tillen.

Reality Check residents Korben UK en Sinclair zullen ook plaatsnemen achter de decks en ten gehore brengen, hoe zij techno anno 2012 het liefst beleven. Korben UK heeft zijn jarenlange techno sporen inmiddels ruimschoots verdiend op verschillende feesten in en rondom Eindhoven. Sinclair komt uit een stal van Groningse DJ's en zal de avond openen om de bezoekers op te warmen voor een hete stomende nacht.

De DJ's draaien ieder een 2 uur durende set zodat ze ruimschoots de tijd hebben om de bezoeker mee te nemen op een muzikale techno reis.

Locatie
De eerste editie van Reality Check vindt plaats op vrijdag 15 juni, tussen 22.00 uur en 04:00 uur. De entree bedraagt 6,- euro. Blush is te vinden aan Stratumseind 44 te Eindhoven.

2 opmerkingen

 
Ivo en Korben! (Y):D
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3702, 3251}
Artiest Korben UK
En Sinclair!! :)