Partyflock
 
­ Nederland

Restylerz 2.0
The Eye Of Darkness

gepubliceerd door , op
Restylerz 2.0
26 april 2012
FeestRestylerz 2.0 · The eye of darkness
Datumzaterdag 9 juni 2012
LocatieHarders Plaza
Aanstaande zaterdag 09 juni staat Harderwijk weer eens volledig in de ban van de hardere stijlen. Harders Plaza introduceert namelijk haar nieuwe hardstyle concept: Restylerz 2.0. Met dit evenement wil Harders Plaza de mensen die van de hardere stijlen houden, graag binden aan haar prachtige locatie. Met een aantal goede edities in het achterhoofd, zal 09 juni 2012 de kick-off gevierd worden van Harders Plaza's nieuwe concept Restylerz 2.0.

Bij een event als Restylerz 2.0 horen ook artiesten die echt staan voor hun muziek. Zo zullen niemand minder dan DJ E-Force & B-Front aanwezig zijn en laten zien waar hun voor staan. Zowel E-Force als B-Front leven vandaag de dag helemaal voor de muziek, wat je terug hoort in hun unieke producties. Naast deze gerespecteerde top artiesten biedt Restylerz ook een plek voor regio talent. Denk bijvoorbeeld aan Proto Bytez, deze jongens komen zelf uit Harderwijk, produceren goede tracks en zijn steeds meer in de DJ-Booth te vinden. Ook Atroxx, Ruff J en Bjorn Bronsley zullen aanwezig zijn om jou helemaal uit je dak te laten gaan.

Line-up:


Wil jij een avond compleet uit je dak gaan in Harders Plaza? Kom dan op 09 Juni naar Restylerz 2.0. Eerst natuurlijk even met al je vrienden kijken hoe Denenmarken ingemaakt wordt door het Nederlands elftal. Tickets zijn voor slechts €12,00 te koop op Ticketscript, Timoco

Voor meer informatie, nieuwtjes en andere gadgets check: Restylerz.nl, facebook Facebook, x Twitter

4 opmerkingen

En nu het concept gewoon houden :)
 
Eerst uit tegen Alcatrazz...erna thuiswedstrijdje(Y)
Uitspraak van verwijderd op maandag 4 juni 2012 om 17:58:
Eerst uit tegen Alcatrazz...erna thuiswedstrijdje


Haha voor de return heb je geen kracht! Dus die verlies je