Partyflock
 
­ Nederland

Time table Hard-Aholic
KimSize birthday

gepubliceerd door , op
Hard-Aholic
16 mei 2012
FeestHard-Aholic · KimSize birthday party
Datumvrijdag 13 juli 2012
LocatiePand 3
Nog een klein maandje te gaan en dan zal Hardest Dreams in samenwerking met KimSize haar birthday party vieren. Wanneer? 13 Juli in Pand 3 te Deventer. De gezelligste locatie van Overijssel.

Hard-Aholic
Het concept van Hardest Dreams. Met al wat leuke evenementen op haar naam staan gaat Hardest Dreams gewoon door! Buiten Hard-Aholic doet Hardest Dreams ook veel met anniversary party's, birthday party's en het Unforgiven concept.

Tevens wil Hardest Dreams mededelen dat dit het laatste evenement zal zijn wat hun organiseren met de stijl hardstyle. Dit omdat zich meerdere organisaties in Pand 3 bevinden en gezamenlijk besloten hebben ieder één stijl geheel naar eigen wens op zich te nemen en gaat Hardest Dreams verder met de hardste stijlen!

Hardest Dreams en KimSize
Ook dit jaar zal KimSize samen met de organisatie Hardest Dreams er een leuke verjaardag van maken. Dit jaar in het bijzonder, 3 dagen na Hard-AholicKimSize birthday party zal Kim de halve Sarah passeren.

Dit mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan en daarom heeft KimSize zelf de line-up en time table samen gesteld voor deze avond. Deze avond zullen de geluiden van hardstyle, raw hardstyle, main hardcore, uk hardcore en industrial hardcore door Pand 3 heen denderen. Een avondje om niet te missen!

De time table van deze avond is als volgt:
20.00 - 21.00 Dellion
21.00 - 21.45 D-Forze
21.45 - 22.45 Double Trouble
22.45 - 23.30 Dual Resonators
23.30 - 00.30 Defiant & SIWEZ
Omdat Skullcrusher zich heeft moeten afmelden heeft de organisatie niet de minste MC van ons landje gevraagd om de avond te hosten. De host voor deze editie van Hard-Aholic is MC Mad Face!

KimSize zal her en der een plaatje meedraaien maar laat het echte werk aan de bovenstaande heren over.

Met de Franse slag:
Hard-Aholic gaat op de Europese toer. Deze stijl is één van de stijlen dat meer van zich zal gaan laten horen tijdens de evenementen van de organisatie. Hierbij praat de organisatie natuurlijk over de frenchcore stijl!

Pand 3:
Pand 3 ligt aan de Welle in Deventer. Deze afgelegen underground locatie heeft al heel wat evenementen op zijn naam staan. De organisaties in 'het pantje' doen elke keer weer hun best om met een leuke line-up te komen. Neverland, Moon Star Events, Hardest Dreams en Isnetzotov organiseren van Nederlandstalig tot aan frenchcore. Kom gezellig naar de evenementen die in het gezellige Deventer worden gegeven.

Meer informatie is te vinden op Hardest Dreams Events.nl.