Partyflock
 
­ Nederland

Nieuw soort feest in aantocht
Hier wordt je warm van 16 juni

gepubliceerd door , op
Er komt iets speciaals in Nederland. Een fetish festival voor jong en oud. Met zoveel spannende elementen dat jij je niet zult vervelen. Het festival is zowel binnen als buiten, dus met slecht weer zit je altijd goed. Hou jij van uitdagend en sexy uitgaan? Hou jij van openminded uitgaan waarbij iedereen in zijn waarde gelaten wordt? Dan kom je zeker aan je trekken, want voor het tienjarig bestaan van B.I.T.C.H wordt dit s.l.a.v.e to the r.h.y.t.h.m Festival gehouden op het festivalterrein van de Hemkade. Maar er is veel meer!



Dit feest wordt echt uniek. Zoals hierboven zie je de mainstage van 16 meter breed bij 10 meter hoog. Ook zie je hoe over een lengte van meer dan 150 meter langs het water een mooi stuk gras aanwezig is waar mensen gebruik kunnen maken van tipi-tentjes, mobiele sauna op ouderwets stookhout, hot tub bad op hout gestookt, playrooms, kermisattracties, zwembad en lounge-sets. Het wordt een waar paradijs voor iedereen. Een ondeugend festival, wat zelfs met slecht weer 100% fungarantie oplevert.

De B.I.T.C.H organisatie is ook erg trots dat zij de aller beste hostings in de fetish scene bij elkaar heeft gekregen. Wat dacht je van The Clinic, Toxic, Slaves For Passion, Prikkel Geil en natuurlijk B.I.T.C.H! Dit wordt een feest voor in de boeken en ben je ooit een keer op B.I.T.C.H geweest dan mag je dit tienjarig bestaan zeker niet missen! Het komt tenslotte maar één keer voor dat B.I.T.C.H tien jaar bestaat. En mede door alle extra's die ze nog niet allemaal verklappen, mag jij dit feest niet missen! Koop hieronder je kaartje:

koop tickets
koop tickets
koop tickets


24 opmerkingen

 
Dit gaat er weer eentje worden voor in de boeken! Ik heb er zin in hoor! :jaja:
Bitch gaat echt vet worden, ik herriner me nog wel met Crazyland paar jaar terug en andere feesten dat er een relax area was buiten naast het Noorzee kanaal, lekker hoor:P En bij 18 hours vorig jaar was zelfs het hele achter terrein erbij gevoegd:P
Werkzaam bij Crazyland
Artiest Mike S
Het hele achter terrein is hier ook open. Met een oppervlakte van 60 bij 50 meter een heel mooi groot stuk. Hier staat ook de mainstage van 10 meter hoog
Artiest {SHOWLIST artist 28895, 99774, 160233}
Zin in,kom maar op Bitch :)
Knalluh&glijden. Lekker hoor.
 
Wordt een dolle boel nu maar duimen voor het mooie weer wie doet er mee groetjes allemaal !!!!!!
Lijkt me geweldig feest!!! Helaas het hele weekend werken :(:(:(
Uitspraak van Choopy op maandag 28 mei 2012 om 18:47:
Lijkt me geweldig feest!!!


wordt speciaal! jammer dat je niet kan komen. let op de dresscode he mensen :)
 
Prachtig .. en een mooi stageplan .. wordt weer mega.
Super veel zin in :bounce:
Zooooooo aanwezig!! - witte latex outfit ligt al klaar!
en mn zwartje jurkje ook net nieuw gekocht word een geweldig feest !!
Artiest {SHOWLIST artist 51763, 51588}
Moet werken, dus no can do.
aan het aftellen hoor we hebben er zin in ziet er veel belovend uit!!!!!
Wat vet! blijft de main de hele nacht buiten open :O
 
Aftellennnnnn...enorm veel zin in, partytimeeeeeeeeeee