Partyflock
 
­ Nederland

Love Family Park 2012
A Lovely day

gepubliceerd door , op
Zomer, zon, slippers & Sven – een super fijne combinatie die ook in 2012 weer duizenden lieve mensen vanuit heel Europa naar Hanau voert op zondag 8 juli 2012! Sven Väth, Love Park's favoriet, komt uiteraard weer langs om de geheimen van de Mainwiesen te onthullen op deze altijd mooie zomerse dag.

Naast de vaste Love Park acts zoals Sven Väth, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano en Karotte verheugt de Love Family zich ook mega op een aantal 'nieuwe leden' die zich aansluiten bij de familie! Met Seth Troxler die dit jaar voor het eerst komt draaien heeft de organistatie gekozen voor een artiest die dikke pompende housetracks perfect weet over te brengen aan zijn publiek. Adam Port die met zijn geweldige plaat 'Someone to love' veel aanzien won (terug te horen in de officiële LFP trailer), staat ook dit jaar voor het eerst achter de draaitafels met zijn zonneklep. Na diverse live- en bandprojecten maakt tevens Oliver Koletzki zijn debuut evenals de grote, geweldige, grootse helden van Modeselektor. Een ander hoogtepunt is Deichkind, het Hamburgse trio met hun overweldigende live optreden met uitroepteken! Met hun nieuwe album en nieuwe show zullen ze de bloemetjes van de Mainwiesen de grond uit laten schieten!

Langzaam maar zeker komt er bovendien meer vorm in het stage & decor ontwerp. Op deze 2012-editie tovert nieuwe decoratie het terrein om tot een bont geheel en bij het vallen van de avond zullen lichten en video-effecten het park onderdompelen in een magische lichttempel. Ook hier zullen grote led-schermen pronken en technische hoogstandjes tot verassingen leiden. En geen einde van Love Park zonder Sven Väth's legendarische woorden en een groots vuurwerk. Vanuit België en Nederland worden verschillende busreizen naar Love Family Park aangeboden. Check voor de partners de website.

Tickets en info:
Love Family Park.com of Facebook.com.

Line up:

1 opmerking

Nice!