Partyflock
 
­ Nederland

Nopeisdope at the beach in Beachclub Vroeger
27 Mei Pinksterzondag

gepubliceerd door , op
Nopeisdope heeft al heel vroeg in het seizoen twee uitverkochte strand edities gegeven in de nummer één Beachclub van Nederland, Vroeger. Of het nu de legendarische set Nicky Romero was, de duizenden handen in de lucht tijdens Quintino of de dj wonderboy uit Breda Suyano met zijn dj en drumshow, de Nopeisdope feesten kenden niks anders als hoogtepunten! Decoratie, entertainment en een super publiek kun je gewoon verwachten als je een event van Nopeisdope bezoekt.



27 Mei is het Eerste Pinksterdag en zal Beachclub Vroeger het bruisend geheel zijn van de volgende editie van Nopeisdope. Net als de eerste twee keren kun je een volle bak verwachten en zullen grootheden als Lucien Foort, Billy the Kit, D-Rashid en nog veel meer.

Ook de dope area is weer aanwezig en zullen de heetste beats door de speakers knallen met dj's als Phalerieau, Goodgrip en Naffz.



Beachclub Vroeger zal volledig overdekt worden door een grote verwarmde tent dus kan er in alle weersomstandigheden los worden gegaan op het strand deze dag.

Tickets zijn nog verkrijgbaar via www.nopeisdope.com en Freerecordshop

1 opmerking

 
Ja ik ben er zeker weer bij .. wordt een top feestje op een top locatie (Y)
Met 2 favo artiesten Lucien Foort & Billy the Kit.