Partyflock
 
­ Nederland

Soixante Neuf in de Loft XL te Hengelo

gepubliceerd door , op
Soixante Neuf
4 mei 2012
Zaterdag 2 juni is Soixante Neuf weer Hindabuilding in de De Loft XL te Hengelo. Soixante Neuf staat in het oosten ook al bekend als het dikste feest van de regio. Uiteraard mag Soixante Neuf op zaterdag 2 juni niet onder doen aan de hoge verwachtingen. Vandaar dat er weer hard is gewerkt om de heetste van de heetste artiesten en dj's richting Hengelo te krijgen. Zo zijn niemand anders dan de HydroBoyz 'Hindabuilding'! De heren, bekend van 'Hindabuilding' en 'Bel me', staan garant om de club op zijn kop te zetten, dus zorg dat je er bij bent!

Soixante Neuf staat voor kwaliteit en dat kan alleen met een keiharde line-up! Soixante Neuf heeft de toppers in de eclectische scene te pakken weten te krijgen. WaxFiend maakt zijn debuut op Soixante Neuf! WaxFiend, de alleskunner die ook zijn eigen avond Jamrock heeft groot gemaakt in het binnen- en buitenland staat bekend dat hij de temperatuur eigenhandig in de zaal kan doen rijzen! En dat gaat zeer zeker ook gebeuren op 2 juni. Naast WaxFiend staat de nummer 1 deejay van het oosten SQ en Soixante Neuf 's Resident Mitchell Supreme. En als dat nog niet genoeg is, is het magische team Smash & Aries ook aanwezig op deze heugelijke avond.

Line up
WaxFiend/DJ SQ
Mitchell Supreme
Smash & Aries
Pulse the Kid
Live on stage: HydroBoyz

Winactie
Soixante Neuf is up-to-date met 'social media' en probeert haar bezoekers zo goed en zo snel mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom haar events. Om dit te stimuleren, worden dit keer de leukste Tweets, Pings, Facebook comments, Krabbels e.d. met 2 gastenlijst plekken beloond voor het volgende event. Voeg @Soixanteneuf69 toe op Twitter.com, like Soixante Neuf op Facebook.com and be part of the Soixante Neuf movement!

Soixante Neuf is het evenement waar zowel man als vrouw aan zijn trekken kan komen. Uitstraling boven image, sfeer boven reputatie en vooral gezelligheid boven alles! En vergeet niet: geven is vaak nog leuker dan nemen! Vrienden, vrienden van vrienden en bekenden zijn de sleutelwoorden die de deuren openen voor een feest vol gezelligheid en plezier! Mooie vrouwen, maar ook mooie mannen die al hun zorgen voor een paar uurtjes thuis laten en even lekker uit hun dak gaan op heerlijke muziek, gewoon alles wat lekker klinkt, ongeacht het genre!

De organisatie van Soixante Neuf heeft in niemand minder dan Mitta haar partner gevonden in het oosten, die onlangs zijn nieuwste hitsingle 'Terug bij mezelf' featuring niemand minder dan zijn broer Nino en zanger Joshua Newton (o.a. bekend van Popstars) heeft uitbracht. Bekijk hiervan de videoclip:

Samen zullen ze er alles aan doen om Hengelo en omgeving een terugkomend evenement te geven waar men naar toe zal leven en waar nog lang over gepraat zal worden.

Speciaal voor de dames is er een aparte 'Ladiesonly Entrance' rij. Ben je alleen met je girls dan mag je met je (vvk) kaartje via deze ingang naar binnen. Voorverkoop kaarten zijn verkrijgbaar via de website Soixante Neuf.nl, koop tickets, koop tickets of alle Free Record Shops. De hosting wordt gedaan door Ryan (zorg dat je er dus meer dan top uitziet). Uiteraard zullen er party fotografen aanwezig zijn, om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen! Tevens zijn er kaarten aan de deur verkrijgbaar.

For VIP reservation please call +31621271267 or email us at info@Soixante-Neuf.nl. (Limited Vip tables available).

For more info, photos and movies please check: Soixante Neuf.nl.