Partyflock
 
­ Nederland

Bassrulers Outdoor Festival 19 mei
Timetable & anthem

gepubliceerd door , op
Bassrulers
20 februari 2012
FeestBassrulers · Outdoor Festival 2012
Datumzaterdag 19 mei 2012
LocatieWerkhaven
Komende zaterdag is het zover. Ruim dertig dj's verdeeld over de hardstyle, hardcore en freestyle area zijn er klaar voor. Om alvast in de stemming te komen presenteert 2K Music nu alvast de anthems van 2012.

Dit jaar zijn er twee anthems geproduceerd voor Bassrulers Outdoor. Na hun veelbesproken set van afgelopen jaar hebben The X-clusive & Trypsin de handen ineen geslagen voor de hardcore edit, terwijl de het upcoming duo Sound Rusherz de hardstyle versie voor hun rekening heeft genomen in samenwerking met MC O-Boy. Bassrulers Outdoor presents: 'Future in Progress'.

De hardcore edit zal binnenkort officieel gereleased worden op Derailled Traxx. Hieronder volgen alvast de previews om in de stemming te komen voor 19 mei.





Timetable
De timetable werd vorige week reeds aangekondigd. Hieronder volgt hij nogmaals:

Hardstyle
13:00 Mara Salva
14:15 Josh & Wesz
15:30 Frontliner
16:45 Ran-D
18:00 Frequencerz
19:15 Sound Rusherz
20:00 Toneshifterz
21:00 Alpha²
22:00 Adaro
23:00 Zany
MC Apster

Hardcore
13:00 Demon
14:15 Outblast
15:30 Dyprax
16:45 Mad Dog
18:00 Terminal & Vavaculo
19:00 Tha Playah
20:15 The X-clusive vs Trypsin
21:30 Chrono & The Demon Dwarf
22:00 Nosferatu
23:00 Drokz
MC O-Boy

Freestyle
13:00 Reza
14:30 Pat B
15:30 Pat B & Francois
16:45 Ruthless
18:15 Luna
19:30 The Darkraver
21:00 Yves
22:30 B!zar
MC TMC

Locatie
Het exacte adres van het terrein is Groeneweg 4. Zo kom je via online routeplanners exact op de plaats van bestemming.

Parkeren
Het parkeerterrein voor bezoekers van Bassrulers Outdoor bevindt zich op nog geen 5 minuutjes wandelen van het festivalterrein. De parkeerwachters begeleiden het verkeer hierheen. Parkeren langs de kant van de weg is niet toegestaan en is dus op eigen risico!

Kluisjes
De weersvoorspellingen zijn op het ogenblik redelijk. Omdat we eind mei zitten koelt het 's avonds goed af. Neem daarom voor de avond warme kleding mee. Op het festivalterrein zijn genoeg kluisjes aanwezig! Hiervoor betaal je huur en borg en zoals gewoonlijk krijg je jouw borg terug bij het inleveren van de sleutel.

Sigaretten
Sigaretten zijn op Bassrulers verkrijgbaar bij de muntverkoopkassa's.

Pinnen
Er kan op het festival terrein gepind worden. Dit kan bij de muntenkassa's aan het begin van het terrein.

Verboden mee te nemen
Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd. Ook flesjes parfum en deodorant zijn op last van de politie niet toegestaan. Voor wat betreft drugs conformeert de organisatie zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is 'zero tolerance'.

Camera's
Het is toegestaan om tijdens het evenement fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Hieronder wordt verstaan: digitale fotocamera's met een normale lens, telefoons met fotocamera en wegwerptoestellen. Het is niet toegestaan om professionele foto- en filmapparatuur mee te nemen.

Kaartverkoop
Vooralsnog zijn op alle voorverkoopadressen nog kaarten beschikbaar voor Bassrulers Outdoor. Zowel de online voorverkoop via koop tickets en www.bassrulers.nl als de standaard voorverkoop via Free record shop loopt tot vrijdagavond 18 mei. Alle kaarten die overblijven worden zaterdag aan de dagkassa verkocht. Deze is geopend vanaf 12.30u.

Busvervoer
Mede vanwege de beperkte zaterdagdienstregeling van het regionale busvervoer is er een busdienst opgezet richting het Bassrulers Outdoor Festival op 19 mei in Nieuw-Vossemeer. De bus vertrekt vanaf het NS station in Bergen op Zoom en rijdt via opstapplaatsen in Halsteren en Steenbergen naar het festivalterrein. De kosten voor een busretourtje in combinatie met een entreekaart bedragen € 35,00 en kunnen alleen via www.bassrulers.nl besteld worden. Ook kun je een los busretourtje bestellen voor € 8,00. Check www.2k-music.nl voor alle info.

Win Tickets
Maak kans op 2x2 vrijkaarten door het delen van jouw persoonlijke timetable op Facebook. Ga naar de Facebookpagina van Bassrulers Outdoor, deel het event en voeg jouw persoonlijke planning voor 19 mei toe.

2 opmerkingen

Afgehaakt vanwege teveel bezigheden haha :D