Partyflock
 
­ Nederland

Vette dubstep tijdens TFA Labelshowcase

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 1 juni een grote showcase van het Londense label TFA. Het label heeft een flink aantal dikke dubstepproducers onder haar naam en op deze voorzomerse nacht wordt dan ook behoorlijk uitgepakt. TFA is vooral ook bekend van hun Londense Chew The Fat clubnachten en de deze nacht is dan ook een showcase van het label en de clubnacht samen. De showcase wordt gehost door niemand minder dan de mannen van 50Hurtz, dus je weet alvast wat je kunt verwachten: Dubstep. Hard! De line-up is als volgt:

Allereerst High Rankin: deze lollige Brit weet met zijn pompende dubstep en uitbundige vertoning menig dansvloer te slopen. Dit alles niet al te serieus, want de Brit houdt wel van een lolletje. Op zijn Facebook pagina staat dan ook: "Fuck um if they can't take a joke." Waar High Rankin is, is feest en zijn krullende snor en keurige pak krijg je erbij kado.

KillSonik, het Britse duo dat voorheen bekend stond als Chasing Shadows, is met hun eerste remixes voor o.a. Nero en Damien Marley gelijk opgepikt door Skream, Pendulum en een hele vracht andere grote namen. Het is voor deze twee de allereerste keer dat zij onder de naam KillSonik in Nederland optreden. Verwacht keiharde partydubstep van het allervetste soort.

De Australiër Reso droomde er ooit van om drummer in een jazzband te worden. Dat dit net even anders heeft uitgepakt hoor je na ongeveer 5 seconden van zijn repertoire bestudeerd te hebben. Donkere, harde, zware producties en vooral clevere poducties die je blijven verrassen en meezuigen naar een wereld waar naast dubstep alles mogelijk is, van breaks tot techno.

Verder optredens Document One, Rednek en 50Hurtz resident TB6K. Dit is echter nog niet alles...

In de Oude zaal is namelijk een speciale 50Hurtz talent room met hier de allervetste, talentvolste locals die er nog een tweede party bij gaan bouwen!