Partyflock
 
­ Nederland

Derde editie Transistor Rhythm

gepubliceerd door , op
Transistor Rhythm
10 april 2012
Club Up en De De Kring zijn zaterdag 5 mei toe aan alweer de derde Transistor Rhythm editie van 2012. 'Let your heart beat to the Transistor Rhythm'.

Een nationaal vrije dag die vraagt om vertier! Tomorrow is now, kid! verzorgd speciaal voor jou een klein, intiem feestje in de Club Up en De Kring. Bij housemuziek staat vrijheid en blijheid hoog in het vaandel, dus wees welkom en laat je bevrijden door muziek van Melon, DJ+, Marko Roca, The Salvador Brothers, Tye & O.Boogie en Bobby Andrews b2b Malin Génie.

Transistor Rhythm is geïnspireerd door de wereldberoemde drumcomputer van Roland, de TR-909. Dit apparaat staat aan de basis van vrijwel alle House en Techno producties uit eind jaren '80 en heel jaren '90. Laat je meenemen naar de tijd van de oldschool housemuziek, doorspekt met de hedendaagse sound die steeds meer leent van haar energieke sub-genre US Garage.

De Club Up wordt gehost door The Salvador Brothers waarbij het muzikaal veel kanten op kan gaan. Verwacht een melodieuze set met de TR-909 van deze knappe snorren en vergeet daarom ook zeker niet je beste dansschoenen aan te trekken.

Melon is inmiddels niet meer weg te denken uit de Amsterdamse Housescene. Ook buiten onze hoofdstad en in het buitenland doet deze beestachtige DJ het goed. Met zijn vaste avond Ratio? weet hij telkens zijn publiek te verrassen doch vertrouwd te doen zweten.

Marko Roca, bekend van zijn releases op Tomorrow is now, kid!, verzorgd ditmaal een liveset van een uur. Dat betekent 100% eigen, uniek materiaal voor je kiezen.

Malin Génie blinkt uit als multi-talent en zal samen met Bobby Andrews de ultieme verrassing zijn. Dit knotsgekke duo brengt het feestje op gang.

De De Kring wordt gehost door The New Rotary Connection, trouwe liefhebbers weten wat dit betekend en kunnen ook dit keer weer uit kijken naar de sfeervolle sets van residents Tye & O.Boogie. Tel daarbij op de warme, innoverende en uiteenlopende sound van DJ+ en de muzikale trip door De De Kring is compleet.

Maak je klaar voor een avond waar analoge House centraal zal staan. Een clubnacht die garant zal staan voor een dikke groove en veel vreugde die er zonder jou niet zal zijn. Klassieke house, hedendaagse producties, rijk aan claps en hi-hats waarbij niet dansen uit blijft. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar en kosten €10,-

Hier is alvast een mixtape te beluisteren om in de stemming te komen: