Partyflock
 
­ Nederland

Koninginnedag Festival en GEM Records keren terug naar Rotterdam

gepubliceerd door , op
Op 30 april keert het Koninginnedag Festival terug naar Rotterdam. Op Plein 1940 zal de organisatie weer onder toeziend oog van Zadkine het dikste feest van Rotterdam neerzetten. Deze magische plek tussen de meest merkwaardige gebouwen is een van de meest exclusieve plekjes van Rotterdam en je kan daarom zeker niet wachten om hier weer van dit heerlijke evenement te kunnen genieten!

Na het overweldigende succes van vorig jaar met Secret Cinema en Joris Voorn, hebben Stichting Rotterdam Events, Radio Decibel en GEM Records de handen ineengeslagen om wederom te bewijzen dat Rotterdam Leeft. Rotterdam Leeft staat voor een ondernemend Rotterdam. Een Rotterdam dat laat zien dat het de hoofdstad van Nederland is en al helemaal op Koninginnedag! Hierbij presenteert men de line-up van het Stichting BeSt Koninginnedag Festival 2012:


Head honcho van GEM Records Secret Cinema, stond vorig jaar ook op het Koninginnedag Festival en neemt dit jaar zijn hele crew mee. Aankomende zomer staat zijn agenda alweer helemaal vol. Zo staat hij dit jaar ook op de mainstage van Awakenings Festival samen met de volgende headliner: Egbert.

Egbert (Live) gaat zijn debuut maken dit jaar op het Koninginnedag Festival en dat belooft een van de hoogtepunten van de dag te worden. Met releases op Cocoon en GEM en optredens in onder andere Ibiza, kan je gewoon niet meer om deze jongen heen. Zijn live sets zijn puur eigen werk en elke keer weer compleet nieuw. Mark these words: dit wordt de grootste techno dj van Nederland!

Remy, deze Click resident is een man die geen introductie meer nodig heeft. Deze held draait al jaren mee in de industrie en laat keer op keer zien dat hij de boys from the men weet te onderscheiden. De organisatie is er trots op dat Remy een gaatje in zijn agenda heeft weten te vinden voor Rotterdam.

Supertalent Arjuna Schiks (Live), is een graag geziene gast in Rotterdam en weet met zijn warme melodieuze muziek de perfecte sfeer voor ons Koninginnedag Festival neer te zetten. Ook deze jongen zal een live set laten horen, dus verwacht een mega lading aan unreleased materiaal.

En tot slot SQL (Live). SQL gaat al drie jaar onder de Nederlandse radar door. Hij wordt geboekt overal ter wereld en Richie Hawtin draait steevast zijn platen. Dat Nederland deze jongen niet kent is een klein wonder te noemen en te verwachten is, dat deze jongen nog hoge ogen gaat gooien. Houdt SQL in de gaten.




Tickets verkrijgbaar voor €10 bij koninginnedag.com. Ja inderdaad...dat is niets!

1 opmerking

De opbouw is begonnen! Nog 24 uur...

TIMETABLE:

14:00 – 15:00 - Arjuna Schiks (LIVE)
15:00 – 16:30 - Secret Cinema
16:30 – 17:30 - Egbert (LIVE)
17:30 – 18:45 - SQL (LIVE)
18:45 – 20:00 - Remy