Partyflock
 
­ Nederland

Koninginnenacht: Gregor Tresher presents Break New Soil

gepubliceerd door , op
Break New Soil
12 april 2012
FeestBreak New Soil · Queensnight
Datumzondag 29 april 2012
LocatieStudio 80 Site
Koninginnenacht in Studio 80 belooft weer één groot feest te worden: voor één van de meest bijzondere verjaardagen van het jaar heeft de 80 de Duitse vriend Gregor Tresher en zijn label Break New Soil uitgenodigd! Speciaal voor deze gelegenheid neemt hij Marco Effe en Romano Alfieri mee, de twee enthousiaste Italianen die in Studio 80 al twee keer eerder een daverende set neerzette. In de tweede zaal zullen de Gasten Zonder Grenzen lievelingen Miss Melera en Moritz aantreden om van deze Koninginnenacht een memorabele avond te maken.

Frankfurter Gregor Tresher begon eind jaren negentig al met zijn carrière als dj en producer. De eerste releases bracht hij uit onder de naam 'Sniper Mode', maar hij brak in 2005 pas echt door bij het grote publiek met zijn track 'Still and Neon' en de remix van Sven Väth's 'Komm...'. Zijn carrière nam daarna een enorme vlucht en inmiddels vliegt Gregor al jaren de hele wereld over: van Berlijn tot Tokyo en van Sydney tot Los Angeles, hij heeft er gedraaid. Naast het uitbrengen van platen op gevestigde labels als Intacto, Ovum en Moon Harbour, richtte Tresher in 2009 zijn eigen label op: Break New Soil.

Niet alleen labelbaas Gregor Tresher is van de partij, maar ook twee grote talenten van het label, Marco Effe en Romano Alfieri, zullen op 29 april langs komen voor deze Break New Soil avond. De twee vrolijke Italianen stonden de afgelopen twee edities van Amsterdam Dance Event ook al in de 80, en dit beviel keer op keer zo goed dat beiden heren op deze avond niet mochten ontbreken.

In de achterzaal staan deze nacht twee Haarlemmers geprogrammeerd waar de stad trots op kan zijn: Miss Melera en Moritz. Miss Melera draait veel samen met haar maatje Mike Ravelli, maar de liefhebbers weten dat ze ook solo haar mannetje staat. Als resident van Gasten Zonder Grenzen en Club Stalker in Haarlem weet ze het publiek keer op keer in vervoering te brengen met haar melodische house en techno. Moritz is al ruim vier jaar resident bij Voidd en Studio 80 en bewees tijdens de laatste, uitverkochte nacht met Pan-Pot, opnieuw altijd het onderste uit de kan te halen. Studio 80 is dan ook erg blij dat hij er met Koninginnenacht weer bij is.

Er zijn nog enkele kaartjes in de voorverkoop verkrijgbaar voor 'Gregor Tresher presents Break New Soil' via www.studio-80.nl/tickets. Wacht niet te lang met het kopen van een kaartje, want Koninginnenacht verkoopt steevast uit in de 80!

Line-up: Gregor Tresher Duitsland, Marco Effe & Romano Alfieri Italië, Miss Melera, Moritz
Presale €15 | Doorsale €15 | GraagGezieneGasten €13
Info & tickets: www.studio-80.nl

4 opmerkingen

Dikke line-up hoor, erg veel zin om gregor te zien en miss melera <3
Werkzaam bij Voidd
Bam, Gregor! Altijd garantie voor een klapper ;-)