Partyflock
 
­ Nederland

Roog knalt weer drie uur op Metz

gepubliceerd door , op
Metz on Sunday
29 maart 2012
Op 20 mei is het weer zover. Op die dag komt ROOG weer thuis en zal hij HAL4 aan de Maas weer omtoveren tot zijn woonkamer waar iedereen weer kan meegenieten van een drie uur set. ROOG & Metz is een combinatie die al een lange tijd samenwerken en die van elkaar weten wat ze in house hebben. ROOG heeft zijn sound en Metz heeft zijn publiek en dat samen zorgt de laatste jaren voor een chemie die je als regelmatige dance bezoeker nog maar zelden tegenkomt en daarom is dit huwelijk al dertien jaar aan elkaar gewaagd. Heb jij ROOG zijn avond op Metz nog nooit beleefd dan is het nu tijd om er getuige van te zijn en te genieten van house zoals dit bedoeld is.

De warming up deze avond is in handen van DJ Etienne. Ook Etienne hoort inmiddels bij het interieur van Metz en is niet meer weg te denken. Elke editie bij binnenkomst hoor je zijn klanken en hoor je hoe een avond dient te beginnen. Soulful met af en toe een heerlijke vocal.

De cooling down na de set van ROOG is in handen van Mr. Metz. Want er is maar één iemand die na ROOG weet wat je als bezoeker verlangt om ook de laaste uren nog een overgetelijke avond te beleven. Mr. Metz is een alles kunner. Zowel opwarmen, de main act als de afsluiting is iets wat je hem kunt toevertrouwen. Zijn stylen wisselen maar zijn sound is onmiskenbaar de enige echte Metz sound!

De vocalen zijn deze avond in handen van de dame die vooral bekend is van haar optredens met Hardsoul Live. Mavis Acquah weet wat een set van ROOG nodig heeft om deze nog extra te versterken.

20 mei is dus de datum dat ROOG weer thuis gaat komen en die je dus in je agenda kunt zetten.

1 opmerking