Partyflock
 
­ Nederland

ITSOTC
The Next Generation

gepubliceerd door , op
ITSOTC
26 februari 2012
FeestITSOTC · The Next Generation
Datumvrijdag 4 mei 2012
WinactieITSOTC actiegesloten
LocatieKerkzicht
In de schaduw van de Nulandse kerk, in het najaar van 2005, werd 'ITSOTC' voor het eerst gehouden. Vanaf die dag kwamen liefhebbers van hardcore en hardstyle een aantal keer per jaar naar Nuland om daar te genieten van hun muziek. Na een 'stille' periode van 3,5 jaar, toen de laatste editie van 'In The Shadow Of The Church' werd gehouden, staat er een nieuwe generatie met liefhebbers klaar om het stokje over te nemen.

Op 4 mei aanstaande zal de zaal van Café Kerkzicht weer in het teken staan van stevige kicks, overweldigende melodieën en bovenal een opperbeste sfeer: ITSOTC - The Next Generation. Qua muziekstijl heeft de nieuwe organisatie een wijziging doorgevoerd; waar in de eerdere edities van ITSOTC het grootste gedeelte van de avond hardcore werd gedraaid, wordt op 4 mei grotendeels hardstyle ten gehore gebracht.

De line-up:
Adaro
De headliner van de avond. Met zijn live-act Gunz for Hire was Adaro samen met Ran-D dé hardstyle act van 2011. Decibel en Qlimax waren twee 'targets' waar Adaro samen met zijn maat Ran-D de boel letterlijk en figuurlijk op stelten zette. Ook solo timmerde Adaro flink aan de weg. Na "haunter of the dark", "no time to sleep" en zijn remix van "fuck the fake shit" is Adaro niet meer weg te denken uit de hardstyle scene.

Noisecult
Deze mannen behoeven in de omgeving Tilburg / Den Bosch geen introductie meer. Dit Haarense duo staat garant voor een heerlijke platenkeuze, strak mixwerk en sinds kort ook knallende eigen producties.

DrumDJ
DJ van Nulandse bodem en een jongen van het eerste uur. Er is nog nooit een editie van ITSOTC geweest zonder DrumDJ en ook deze editie is hij weer van de partij. DrumDJ zal de avond openen met early hardstyle.

FungDJ vs Da Reactorz
FungDJ en Da Reactorz hebben zichzelf al meerdere malen bewezen met hun frisse en energieke sets waarin zij oud en nieuw als geen ander weten te combineren. FungDJ en Da Reactorz zullen op ITSOTC een speciale set neerzetten waarin zij de spanning opbouwen van tracks uit 2007 tot 2012.

Final Pieces
ITSOTC heeft in het verleden vele dj's uit de omgeving de kans gegeven zichzelf eens voor publiek uit eigen omgeving in de schijnwerpers te draaien. Final Pieces zal op deze editie laten zien waarom zij tot de nieuwste generatie hardstyle dj's behoren.

Triamera vs DrumDJ presents Hum Project live
Zoals jullie wellicht bekend is ITSOTC ooit begonnen en jarenlang georganiseerd door DrumDJ, Nolz en Triamera. DrumDJ en Triamera zullen de avond afsluiten met een speciale hardcore live-act. In deze act zullen zij jullie terugnemen waar het voor hen allemaal begonnen is.

Warm-up mix
Om alvast lekker in de stemming te komen voor deze avond heeft DrumDJ een mix gemaakt met zeventien tracks. Elke DJ heeft twee tracks geselecteerd en de organisatie heeft daar 3 tracks aan toegevoegd. De mix kun je beluisteren en/of downloaden:

2 opmerkingen

 
Kaarten zijn verkrijgbaar bij Snackbar Theo Dirks , Café-zaal Kerkzicht en online via facebook: www.facebook.com/ITSOTC
Werkzaam bij ITSOTC Events
Artiest {SHOWLIST artist 23969, 25565}
Zin in!!!