Partyflock
 
­ Nederland

Golden Exclusive Nightlife in Escape Venue

gepubliceerd door , op
Golden
26 maart 2012
FeestGolden · exclusive nightlife
Datumvrijdag 6 april 2012
WinactieGolden actiegesloten
LocatieEscape Club Site
Golden staat bekend om haar ijzersterke programmering en heeft in de laatste edities al grote artiesten als Quintino, ROOG, Gregory, Real El Canario, Dennis van der Geest, D-Rashid en Brian Chundro & Santos uitgenodigd achter de decks. Natuurlijk staat Golden ook bekend als een vrouw-vriendelijk event, waar een heerlijke sfeer hangt met prachtige aankleding en oogverblindend entertainment. De organisatie haalt dan ook alles uit de kast om de bezoeker tot in de puntjes te verwennen.

Golden presenteert op vrijdag 6 april een speciale lente editie met twee artiesten duo's met succesvolle releases op twee wereldberoemde labels. Dit zijn: Gabriel & Castellon (Stealth Recordings) en Roul and Doors and Roul and Doors (Defected). Verwacht hier een warme en uplifting house sound die je direct doet terugdenken aan het strand en misschien wel Ibiza! Een heerlijk gevoel dat met het Golden entertainment helemaal tot zijn recht zal komen.

Naast al deze acts hierboven zullen de Golden Residents de tent gaan rocken, dit zijn natuurlijk: Brian Chundro & Santos, Miss Sugaware, Raymundo, Malli Yorks, Rishi Romero, Mo MC & MC Pryme. DJ's in combinatie met live artiesten blijft een gouden combinatie-act die op een hoogwaardig event als 'Golden' niet kan ontbreken. Het publiek wordt wederom getrakteerd op het neusje van de zalm, namelijk: Sax & Kash (Saxy Mr S.. on sax & Kazzikazs on percussion). De Golden Models zorgen voor het nodige entertainment en VJ Rush zorgt met de nodige glitter en glamour beelden voor een visuele sensatie op Neerlands grootste indoor LED scherm.

Golden presenteert zichzelf als een 'Exclusive Nightlife event'. Er wordt dan ook een grote VIP area ingericht waar je in stijl lekker los kan gaan. Er zijn hiervoor speciaal golden bracelets ontworpen en deze zijn online verkrijgbaar voor € 25,- per armband. Voor een volledige VIP beleving inclusief: tafel, flessen drank en versnaperingen kan je een mail sturen naar info@goldenexclusive.nl. Wees er snel bij want op de voorgaande edities waren de tafels al ruim van tevoren uitverkocht.

Op vrijdag 6 april is het zover: Een zwoele en spannende nacht met de lekkerste latin en sexy house muziek gebracht door waanzinnige DJ's & artiesten. Om 23:00 uur openen de gouden deuren van Escape Club zich voor jou en al je vrienden.