Partyflock
 
­ Nederland

Exit Easter Egg in Monza

gepubliceerd door , op
Exit Easter Egg
31 maart 2012
Met Pasen houden de meesten het familiair. Wat is er dan beter als samen met de Technoclub Family in club Monza in het centrum van Frankfurt am Main op muzikalische eierzoektocht te gaan? Om een ieder wat voor zijn of haar smaak te bieden hebben Talla 2XLC en zijn team 2 eieren paraat: het 'Trance Egg' op de Mainfloor en het 'House Egg' in de Lounge. De internationale line-up maakt het plaatje compleet.

Zo spelen 2 buitengewone artiesten in de 'Trance Egg' die men in het Rhein-Main-Gebiet niet alle dagen te zien en te horen krijgt. Uit Italië komt Manuel Le Saux, de master of uplifting. Met zijn energische en melodieuse DJ-Sets betovert hij het publiek rondom de aarde, en met zijn internet-radioshow 'Top Twenty Tunes' heeft hij een grote fancommunity opgebouwd. Releases bij onder andere Armin van Buuren's 'A State of Trance' label laten zien hoe populair de romein is. Naast Manuel viert Cold Blue (een van de veelbelovendste newcomers van de internationale scene), zijn Techoclub debuut. Naast Freefalling en zijn samen met zijn maatje Dennis Sheperd geproduceerde hit 'Fallen Angel', zijn eigen solohits 'Mount Everest', 'Paradise' en zijn nieuwste floorfiller 'Coconut' – Cold Blue laat zien, hoe veelzijdig electronische muziek kan klinken. Daarnaast staat Talla 2XLC zelf achter de decks, die momenteel de samen met shooting-star Dennis Sheperd geproduceerde track 'Two Worlds', en de daarbij horende videoclip die in Monza gedraaid werd, de charts bestormt. Daarnaast is hij samen met DJ Taucher door heel Duitsland aan het touren in het kader van de 'Reunion Tour' Voor excellente partysound zorgen de Technoclub Residents Para X, die met 'Lost in Memories 2.0' onder andere support van Star-DJ Solardstone kreeg, en Bluefire, die samen met zijn maatje DFx een magische Back2Back-Set neer zal zetten.

Het 'House Egg' in de Lounge staat in het teken van Be:Lectric. Hier presenteren Christian 'Raschel' Radtke en Panoramabear de fijnste Deep- en Techhouse-tunes. Hier wordt dus passend gegrooved. Daarmee is Exit Easter Egg een verplichte afspraak voor allen die van Uplifting, Progressive en House houden, en de eenmalige 'woonkameratmosfeer' van Monza met oude en nieuwe vrienden tot in de ochtendgloren willen vieren. 'Get infected – We are Technoclub!'

Trance Egg
Talla 2XLC (Tetsuo, Euphonic Rec.)
Manuel Le Saux (Master of Uplifting, Italy)
Cold Blue (Anjunabeats, Monster Tunes, Hit: 'Fallen Angel')
Bluefire (TC-Resident) vs DFx (Nature One, Live-Music-Circus Köthen)
Para X (TC-Resident)
LJ Sascha Ferrang

House Egg
Christian 'Raschel' Radtke
Panoramabear

Parkeren
Bijv. Parkhaus Goetheplatz (Einfahrt Junghofstraße) of Parkhaus Hauptwache, Nachttarief € 3,-.

1 opmerking